Ενημέρωσε για Μάκο

00:12 6/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης πωλήθηκε στην Λιλ και έφερε στα ταμεία της ΑΕΚ 800.000 ευρώ. Ωστόσο, η Ένωση έχει πολύ μεγαλύτερες οικονομικές ανάγκες και αναγκάζεται να βγάζει στο… σφυρί και άλλα περιουσιακά στοιχεία της. Ο Γρηγόρης Μάκος είναι ένας από τους παίκτες που έχουν καλή τιμή στην αγορά και μπορεί να αποφέρει ικανοποιητικά έσοδα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τούτη την δύσκολη περίοδο.

Ο μάνατζερ του διεθνούς μέσου Αντώνης Αποστολόπουλος επικοινώνησε την Πέμπτη με την διοίκηση

της Ένωσης και μετέφερε το ενδιαφέρον από ιταλική ομάδα. Πάντως, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ, ούτε στάνταρ ποσό για να τον δώσει. Πάντως, η ΑΕΚ επιθυμεί ένα ποσό μεγαλύτερο των 600-700.000 ευρώ για να πουλήσει τον Μάκο.

Επικοινωνία υπήρξε και με τον Γιάννη Καινούργιο, τον μάνατζερ του Λεονάρντο. Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου παίκτη συζήτησε με την διοίκηση της ΑΕΚ για την επίθυμία του παίκτη να μεταγραφεί σε ομάδα της Κορέας (όπως σας αποκάλυψε λίγο πριν το aek365), καθώς και για το ενδιαφέρον από ομάδας από την Σαουδική Αραβία για τον «Λεό». Και σε αυτήν την υπόθεση όλα είναι πλέον ανοιχτά…

Keywords
Τυχαία Θέματα