Ενημερώνεται από τον μάνατζερ του ο Σιαλμάς

22:02 10/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο μάνατζερ του Δημήτρη Σιαλμά να μίλησε με την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και να τόνισε ότι υπάρχει πρόταση από το εξωτερικό, αλλά ο παίκτης (σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο περιβάλλον του) δεν γνώριζε τίποτα απολύτως… Μάλιστα, το έμαθε χθες βράδυ όταν γύρισε στην Ελλάδα και είδε το δημοσίευμα του aek365. Το πρωί ο Σιαλμάς επικοινώνησε με τον μάνατζερ του και προγραμμάτισαν

νέα επαφή απόψε για να του πει συγκεκριμένα για την πρόταση. Διότι, σύμφωνα πάλι με τον παίκτη, τούτη την στιγμή δεν ξέρει ούτε την ομάδα, ούτε καν την χώρα.

Ο παίκτης δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση λόγω της κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αφού βλέπει το κλίμα να είναι εις βάρος του. Θα σκεφτεί (όπως τονίζει) την πρόταση μόνο αν έχει καλούς οικονομικούς όρους και τον συμφέρουν, αφού η κατάσταση στην ΑΕΚ προκαλεί αβεβαιότητα.
Ο Σιαλμάς, μάλιστα, διαψεύδει ότι υπάρχει περίπτωση ποτέ να κάνει προσφυγή στην ΑΕΚ, ενώ τονίζει ότι στην πρόταση του Βασίλη Τσιάρτα για τον διακανονισμό απάντησε θετικά δίχως καν να ακούσει την πρόταση.

Όπως και να έχει, τούτη την στιγμή είναι όλα… ανοιχτά για την αποχώρηση του Σιαλμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα