Ένα θαύμα ψάχνει ο ΑΠΟΕΛ

11:58 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται απόψε στην Φρνακφούρτη κόντρα στην αδιάφορη Άιντραχτ και ψάχνει ένα θαύμα προκειμένου να προκριθεί στην φάση των "32" του Europa League.
Συγκεκριμένα, αυτό που χρειάζεται η κυπριακή ομάδα είναι να κερδίσει την Άιντραχτ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ να χάσει στην έδρα της από την αδιάφορη Μπορντό και τα σκορ των δυο αγώνων να καλύπτουν μια διαφορά τεσσάρων γκολ

για τον ΑΠΟΕΛ.
«Το ένα θαύμα έγινε, γιατί να μη γίνει άλλο ένα;» είπε ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου, που είναι τιμητικά αρχηγός της αποστολής για τελευταία φορά. Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει αποφασίσει αν θα ρίξει όλα τα όπλα του, αφού οι ελπίδες πρόκρισης είναι λιγοστές και ακολουθεί ντέρμπι με την Ομόνοια. Αφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Γκόμες, Μπενασούρ, τους ανέτοιμους Μπούντιμιρ, Αδόρνο και τον τιμωρημένο Ολιβέιρα.
Στον ΑΠΟΕΛ ελπίζουν πως θα σταθούν το ίδιο τυχεροί όπως και το καλοκαίρι όταν ο ΑΠΟΕΛ είχε αποκλειστεί από την Ζούλτε Βάρεγκεμ στα play off αλλά μετά την τιμωρία της Φενέρμπαχτσε για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων πήρε την θέση της τουρκικής ομάδας στους ομίλους έπειτα από κλήρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα