Ένα συγκλονιστικό ματς της ΑΕΚ, 22 χρόνια πίσω... (VIDEO)

16:13 31/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μεσημέρι προς απόγευμα, 22 χρόνια πίσω. Ξάνθη - ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που γράφτηκε στην ιστορία για τη διακύμανση του σκορ και την σημασία που είχε για την ΑΕΚ αυτό το σπουδαίο διπλό. Το τελικό 3-4 γράφτηκε στην ιστορία. Η ΑΕΚ προηγείται στο 6' με τον Δημητριάδη και μετά «μιλάει» η Ξάνθη. Στο

12' και στο 16' ο Μαρτσέλο με δύο δικά του γκολ γυρίζει το παιχνίδι για τη Skoda, η οποία μάλιστα στο 50' κάνει το 3-1 με τον Αθανασιάδη.

Η ΑΕΚ πήρε μπρος... Ο Μπάγεβιτς βγάζει στο ημίχρονο τον Πατίκα και βάζει τον Σλίσκοβιτς, ενώ στο 56' αλλάζει τον Σταματή με τον Μητρόπουλο. Η αντεπίθεση διαρκείας ξεκίνησε. Στο 57' πάλι με τον Δημητριάδη γίνεται το 3-2. Στο 77' η ΑΕΚ φέρνει το ματς στα ίσια με τον Σλίσκοβιτς και ένα λεπτό πριν το φινάλε ο Ζόραν ίσα που ακουμπάει τη μπάλα τη στέλνει στα δίχτυα, κάνει το 3-4 και βάζει «φωτιά» στο πέταλο! Απίστευτη ανατροπή για μία ΑΕΚ που στο φινάλε της σεζόν πανηγύρισε το πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Μήνου, Αγορογιάννης, Καραγιάννης, Μανωλάς, Σαμπανάζοβιτς, Παπαδόπουλος, Αλεξανδρής, Σαβέφσκι, Δημητριάδης, Σταματής (56' Μητρόπουλος), Πατίκας (46' Σλίσκοβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα