Ένα ακόμα βήμα προς το καλύτερο

00:32 5/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ολοένα και καλύτερη παρουσιάζεται η ΑΕΚ από φιλικό σε φιλικό, με αποκορύφωμα την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ρέξαμ, την περασμένη Τετάρτη. Ανεξάρτητα από τη δυναμική του κάθε αντιπάλου, η συνολική εικόνα της ομάδας, δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται. Πλέον, ήρθε η ώρα για το τέταρτο τεστ που θα δώσει η Ένωση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αυτή τη φορά απέναντι στη Νοτς Κάουντι.

Ο αγγλικός σύλλογος, που αγωνίζεται στην League One (ίδια κατηγορία με την Πρέστον), αλλά έχει ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Championship, θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε, ενόψει του πιο δύσκολου φιλικού στην Αγγλία, με την Έβερτον, την ερχόμενη Τετάρτη.

Αντίπαλος δεν είναι μόνο η Νοτς Κάουντι, αλλά η μεγάλη κούραση και τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Τις τελευταίες μέρες παρατηρούνται έντονα τα σημάδια της κόπωσης και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι τραυματίες. Όλοι οι «κανονικοί» κεντρικοί αμυντικοί της ΑΕΚ θα απουσιάσουν από το σημερινό παιχνίδι και ο Βαγγέλης Βλάχος θα πάει σε λύσεις ανάγκης. Πιθανότερη ενδεκάδα είναι οι Κωνσταντόπουλος κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Αρκούδας, αριστερά ο Λαγός και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Αγκριμπά-Τσαμουρλίδης. Τα αμυντικά χαφ, στο 4-2-3-1, θα είναι οι Ρίκκα και Γροντής, με τον Γκερέιρο να παίζει μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Φούντας, αριστερά ο Παπαδημητρίου και κορυφή θα παίξει ο Σταματής.

Keywords
Τυχαία Θέματα