«Έμφραγμα» στο 100’

22:15 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 8ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΡΙΖ- ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Γιαν Μπρεϊντελ»
Στην κορυφή του 8ου ομίλου ανέβηκε η Μπέρμιγχαμ, αφού επικράτησε με 2-1 της Κλάμπ Μπριζ στο ντέρμπι του «Γιαν Μπρεϊντέλ» στις καθυστερήσεις φθάνοντας τους έξι βαθμούς, όσους έχουν και οι Βέλγοι που υποχώρησαν στην 2η θέση. Η Μπριζ πήρε προβάδισμα μόλις στο 3' όταν ο Ντιράρ τροφοδότησε τον Ακπαλά, ο οποίος με δεξί γυριστό σουτ νίκησε

τον Μάιχιλ για το 1-0. Η Μπέρμιγχαμ απάντησε στο 26' όταν Σπέκτορ και Έλιοτ συνδυάστηκαν και ο πρώτος σέντραρε από τα αριστερά για τον Μέρφι, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Οι Άγγλοι πήραν την νίκη στο 90+10' των καθυστερήσεων όταν ο Κινγκ σέντραρε από τα δεξιά για τον Γούντ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Κούσενμανς διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 υπέρ της Μπέρμιγχαμ.
ΜΠΡΙΖ: Κούσενμανς, Χόγλι, Αλμεμπάκ, Ντονκ, Βαστεενκίστε (60' Ντε Γιόνγκστε), Οντίτζια, Ζίμλινγκ, Μπλοντέλ (82' Ντεσλίντερ), Ραφαέλοφ (63' Μουνιέρ), Ντιράρ, Ακπαλά.
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: Μάιχιλ, Μέρφι, Κάλντγουελ, Ιμπάνιεζ (90' Ρίντζγουελ), Σπέκτορ, Μπέργκ, Ν' Ντο, Έλιοτ, Φάχι, Ρούνεϊ (73' Κινγκ), Ζίγκιτς (73' Γούντ).

ΜΑΡΙΜΠΟΡ- ΜΠΡΑΓΚΑ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Λιούντσκι»
Στην 3η θέση του 8ου ομίλου «έπεσε» η Μπράγκα, αφού έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Μάριμπορ στο «Λιούντσκι» μένοντας στους τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Σλοβένοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στην διοργάνωση. Η Μάριμπορ άνοιξε το σκορ στο 14' όταν ο Βόλας τροφοδότησε τον Μέρτελι που γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο επερχόμενος Ιμπραϊμι με αριστερό σουτ νίκησε τον Κιμ κάνοντας το 1-0. Η Μπράγκα ισοφάρισε στο 44' όταν ο Έβερτον με κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Έλντερσον, ο οποίος με αριστερό πλασέ έκανε το 1-1 για τους Πορτογάλους. Οι φιναλίστ του Europa League είχαν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη στο 81', όμως το σουτ του Λίμα από την μικρή περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χαντάνοβιτς. ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Μίλερ, Ποτοκάρ, Μπόργκινκτον, Τραϊκόφσκι, Μενγκά, Λέζλια, Μέρτελι, Ιμπραϊμι, Ταβάρες (74' Μπέριτς), Βόλας (84' Βελίντσκοβα).
ΜΠΡΑΓΚΑ: Κιμ, Μπαϊάνο, Έβερτον, Βινίσιους, Έλντερσον, Ντζαλμά, Μονσορό (72' Σέζαρ), Ούγκο Βιάνα, Μπαρμπόσα (66' Σαλίνο), Λίμα, Άλαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα