Έμεινε παράλυτος ο 12χρονος!

11:40 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο 12χρονος, ρωσικής καταγωγής, που δέχτηκε 20 μαχαιριές από Ολλανδό υπάλληλο του ξενοδοχείου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι μαχαιριές έπληξαν τον νωτιαίο μυελό του παιδιού με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτο.
Υπενθυμίζεται πως ο δράστης είχε ισχυριστεί πως δεν είχε κλέψει αυτός το λάπτοπ και το κινητό του 11χρονου από τη Ρωσία,

αλλά κάποιος άλλος, απλώς εκείνος τα εντόπισε. Ο μικρός όμως νόμιζε πως ο ανιματέρ ήταν ο δράστης και του επιτέθηκε. Μάλιστα ο 20χρονος δεν δίστασε να πει ότι απειλήθηκε από τον μικρό, ο οποίος του φώναζε στα ρωσικά. Ετσι εκνευρίστηκε από την επιμονή του μικρού και τον παρέσυρε στον χώρο στάθμευσης απέναντι από το ξενοδοχείο, με το πρόσχημα να του επιστρέψει τα κλοπιμαία.
Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, όταν άρχισε η κινητοποίηση για την αναζήτηση του ανήλικου Ρώσου, συμμετείχε και ο ίδιος στις έρευνες εντοπισμού του.
Σε μια προσπάθειά του ωστόσο να ξεφύγει πηδώντας από τον φράχτη του ξενοδοχείου, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον κράτησαν ως ύποπτο. Στη συνέχεια όταν βρήκαν τα κλοπιμαία στο σακίδιό του, τον συνέλαβαν.
Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα