Έμεινε όρθια η Ιταλία

23:45 7/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2012 3ος ΟΜΙΛΟΣ-8η Αγωνιστική

ΣΕΡΒΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Μαρακανά»

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχτηκαν Σερβία και Ιταλία στο «Μαρακανά» για την 8η Αγωνιστική του 3ου ομίλου, με τους γηπεδούχους να μένουν στην 2η θέση με δεκαπέντε βαθμούς και τους Ιταλούς να φθάνουν

τους είκοσι τρεις βαθμούς. Η Ιταλία «πάγωσε» το Βελιγράδι μόλις στο 2' όταν ο Πίρλο τροφοδότησε τον Μαρκίζιο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Γκεοργκάσεβιτς. Η Σερβία απάντησε στο 26' όταν ο Κράσιτς σούταρε από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να κοντράρει στον Ιβάνοβιτς, ο οποίος γύρισε το σώμα του και με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Οι «πλάβι» είχαν την ευκαιρία για την νίκη στο 68', όμως το σουτ του Τόσιτς από την μικρή περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μπουφόν.

ΣΕΡΒΙΑ: Γκεορκάσεβιτς, Ιβάνοβιτς, Ραϊκοβιτς, Σούμποτιτς, Κόλαροφ, Στάνκοβιτς, Φέισα (46' Πέτροβιτς), Κράσιτς (76' Ζίγκιτς), Νίνκοβιτς, Τόσιτς, Πάντελιτς.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Μάτζο, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Ντε Ρόσι, Μαρκίζιο (70' Νοτσερίνο), Μοντολίβο (82' Ακουιλάνι), Ρόσι, Κασάνο (67' Τζιοβίνκο).

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: «Ουίντσορ Παρκ»

Στην 2η θέση του 3ου ομίλου ανέβηκε η Εσθονία, αφού νίκησε με 2-1 την Βόρειο Ιρλανδία στο «Ουίντσορ Παρκ» φθάνοντας τους δεκαέξι βαθμούς. Η Βόρεια Ιρλανδία πήρε προβάδισμα στο 22' όταν ο Λάφερτι τροφοδότησε τον Μπρούντ, ο οποίος γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Ντέιβις που με δεξί σουτ νίκησε τον Παρέικο για το 1-0. Η Εσθονία ισοφάρισε στο 76' με πέναλτι του Βασίλιεφ, ενώ στο 84' ο Βουνκ τροφοδότησε τον Βασίλιεφ που με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Καμπ, Χόντσον, Κάτσαρ, Μακ Άλι, Μπίαρντ, Κλίνγκαν (32' λτρ Έβανς), Ντέιβις, Μακ Κορτ, Μπρούντ, Μακάν (83' Χίλι), Λάφερτι (69' Φίνι).

ΕΣΘΟΝΙΑ: Παρέικο, Γιάγκερ, Στεπάνοφ, Κρουγλόφ, Πιρότζα, Ντιμίτριεφ, Κλάβαν, Βουνκ, Πούρι (57' Πούρτζε), Κινγκ (66' Βασίλιεφ), Αχπουέλα (46' Ζενζόφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα