Έμεινε με τα... «ζαχαρωτά» στο χέρι

13:22 13/2/2014 - Πηγή: AEK365

Εδώ και 30 χρόνια ο Ρίτσαρντ Γούι είναι οπαδός της Έβερτον και την Τετάρτη είχε την ευκαιρία για πρώτη φορά στην ζωή του να δει από κοντά αγώνα των "ζαχαρωτών".
Ο Γούι ταξίδεψε από την Μαλαισία για να βρεθεί στο "Γκούντισον Παρκ" για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας αλλά οι καταιγίδες που πλήττουν τις τελευταίες μέρες το Λίβερπουλ ανάγκασαν την αστυνομία να διατάξει αναβολή του αγώνα καθώς θεωρούσε πως κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των θεατών.
Η διοίκηση της Έβερτον έμαθε για την ατυχία του Γούι και φρόντισε να του... γλυκάνει τον πόνο γνωρίζοντας του τον προπονητή Ρομπέρτο Μαρτίνεθ

και τον αμυντικό Λέιτον Μπέινς.
Ο Γουί είχε γράψει στο twitter "Τριάντα χρόνια υποστηρίζω την Έβερτον και θα την δω ζωντανά για πρώτη φορά" και μετά την αναβολή έγραψε "Δυστυχώς το ματς αναβλήθηκε εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών. Το όνειρο να δω ζωντανά την EFC θα παραμείνει στην αναμονή...".
Τον οπαδό της Έβερτον από την Μαλαισία εντόπισε η υπεύθυνη Τύπου της ομάδας, η Έλεν Μέιο που δήλωσε: "Τον βρήκαμε και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε πως δεν θα φύγει απογοητευμένος, πηγαίνοντας τον να συναντήσει μερικούς από τους ήρωες του αμέσως".
Ο Γούι σε μήνυμα του προς την ομάδα και τους οπαδούς της τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω την Έβερτον για την σπουδαία φιλοξενία και τους οπαδούς της ομάδας για τα μηνύματα τους. Σήμερα η Έβερτον απέδειξε πως είναι η ομάδα του λαού, ξοδεύοντας εξτρά χρόνο για να έρθει σε επαφή με τους οπαδούς. Χαιρετίσματα στους ανθρώπους που... τρέχουν το κλαμπ".

Keywords
Τυχαία Θέματα