Έμεινε με 10 και κατέρρευσε

00:10 28/2/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ "32"

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΟΚ 3-0 (1-0)

Γήπεδο "Da Luz"

Μετά την ήττα στην Τούμπα το έργο του ΠΑΟΚ στην Λισαβόνα ήταν πολύ δύσκολο με την ομάδα του Χουμπ Στέφενς να το παλεύει μέχρι το 69' καθώς τότε ο Κώστας Κατσουράνης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη

και η Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα επικρατώντας με 3-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς με τον Καρντόσο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, να ξεπερνάει και τον Γλύκο όμως βγήκε πολύ πλάγια και πλάσαρε άουτ.
Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 14ο λεπτό με το σουτ του Λούκας να μην περνάει τη γραμμή, καθώς πρόλαβε ο Αρτούρ να τη βγάλει με διπλή προσπάθεια!
Ο Γλύκος χρειάστηκε να επέμβει δυο φορές αποτελεσματικά, πρώτα στο 21' σε σουτ του Σάλβιο και αργότερα στο 31ο λεπτό όταν έκανε φανταστική απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ του Καρντόσο.
Το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα με την ομάδα του Στέφενς να αδυνατεί να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της για πάνω από 15 δευτερόλεπτα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Γλύκο να διώχνει με γροθιές σουτ του Αμορίμ στο 48' και στο 53ο λεπτό ήταν η δεύτερη και τελευταία μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ για να κάνει το 0-1. Έπειτα από κεφαλιά του Κατσουράνη, ο Μαντούρο για χιλιοστά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα.
Αφού δεν ήρθε σε εκείνη την φάση το γκολ για τον ΠΑΟΚ, στο 69' ήρθε η κατάρρευση. Ο Κατσουράνης ανατρέπει τον Λίμα λίγο έξω από την περιοχή, ο διαιτητής δείχνει απευθείας την κόκκινη κάρτα στον διεθνή μέσο και ο Γκαϊτάν που ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες έπρεπε να βάλει δυο γκολ αλλά στο 77' ο Μαντούρο έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Λίμα έκανε το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα ο Μάρκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Μπενφίκα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Λουιζάο, Μάξι Περέιρα, Γκαράι, Σίλβιο, Ρούμπεν Αμορίμ, Ντζούρισιτς (79' Ροντρίγκο), Γκαιτάν, Αντρέ Γκόμεζ, Καρντόζο (60' Λίμα), Σάλβιο (60' Μάρκοβιτς)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Μαντούρο, Κάτσε, Λάζαρ, Ολίσε (46' Στοχ, 83' Νίνης), Λούκας (74' Βούκιτς), Αθανασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα