Έμειναν στο μηδέν στο Αγρίνιο

19:31 14/9/2013 - Πηγή: AEK365

Παναιτωλικός και Εργοτέλης, σε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις και αρκετές... «μουρμούρες», έμειναν στο 0-0 στο «καυτό» λόγω θερμοκρασίας, Αγρίνιο.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αναζήτησαν τους διαδρόμους προς την εστία του Αθανασίου, αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν σε πολλές περιπτώσεις την αμυντική γραμμή των Κρητικών, ενώ στις φορές που το έκαναν, δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φάση του 43ου λεπτού, όταν ο Καμαρά πέρασε τον Αθανασίου,

η μπάλα πέρασε στον Μπελόν, αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ. Με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος είχε το ίδιο μοτίβο. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, κυκλοφορούσε, σχετικά καλά, όμως αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Αθανασίου. Όσες, δε, φορές το έκανε, ήταν με μακρινά σουτ και χωρίς να «πατάει» την αντίπαλη περιοχή. Από την άλλη πλευρά, το παιχνίδι κυλούσε στα... μέτρα του Εργοτέλη. Οι Κρητικοί είχαν το μηδέν στην άμυνα, δεν απειλούνταν ιδιαίτερα, ενώ προσπαθούσαν να βρουν και κενούς χώρους για να αναπτυχθούν επιθετικά. Έτσι το τέλος βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την 4η αγωνιστική.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (58' Δάρλας), Τζούνιορ, Σφακιανάκης (82' Κουτσοσπύρος), Γκάλο, Μπακάκης, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (70' Καλογέρης).

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο (87' Μπουχαλάκης), Χαντί, Καρντόσο, Τζανακάκης, Κοζορώνης (70' Πελέ), Αναστασάκος, Μπαντιμπαγκά, Σαρρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα