Έμειναν στο μηδέν

17:24 31/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ξάνθη και Ατρόμητος πήραν από έναν βαθμό στα Πηγάδια και έκαναν βήμα παραμονής και πλέι οφ αντίστοιχα. Κακό το ματς στο πρώτο μέρος, λιγοστές οι ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο μήνες χωρίς νίκη στα Πηγάδια συμπλήρωσε η Ξάνθη.

Το ματς

Αν και οι δύο προπονητές ξεκίνησαν με πολλούς επιθετικούς παίκτες, το παιχνίδι δεν τους δικαίωσε. Κι αυτό γιατί η μεν Ξάνθη αν και είχε στην

κατοχή της την μπάλα, ήταν εντελώς ακίνδυνη, ο δε Ατρόμητος απλώς πρέσαρε και προσπαθούσε να δημιουργήσει καταστάσεις αντεπίθεσης. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν οι δύο αντίπαλοι και στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους. Μοναδική αναλαμπή μια ευκαιρία που θέλησαν να δημιουργήσουν οι Περιστεριώτες με την συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα. Όταν ο Μπρίτο έκανε ωραία κάθετη λόμπα προς τον Μάντζιο, όμως ο τελευταίος δεν έκανε καλά το κοντρόλ και η γρήγορη έξοδος του Λοντίγκιν ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική. «Μοιραία» Ξάνθη και Ατρόμητος πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0, χωρίς να υπάρχει καλή ευκαιρία για γκολ και το θέαμα να είναι πολύ κακό.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος προσπάθησε να μπει πιο δυνατά, απείλησε στο 54' με τον Ναπολεόνι, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Ιταλός έχασε σημαντική διπλή ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Μάντζιος έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Ναπολεόνι σούταρε, όμως, ο Γούτας έβαλε σωτήρια την κόντρα και το δεύτερο σουτ του άσου του συλλόγου του Περιστερίου, πέρασε άοΣτο 59' η Ξάνθη θέλησε να προκαλέσει προβλήματα στον Ράντμαν, με τον Μαρσελίνιο να σουτάρει, αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων με διπλή επέμβαση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πιέσουν περισσότερο, στο 77' ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Λοντίγκιν έδιωξε σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης, ο διεθνής τερματοφύλακας μπλόκαρε την κεφαλιά του Φυτανίδη.Αφού πέρασαν περίπου 20 λεπτά χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, οι δύο ομάδες πίεσαν πολύ για κάποιο τέρμα στο τελευταίο τέταρτο. Αρχικά με την κεφαλιά του Φυτανίδη, που κατέληξε στην αγκαλιά του Λοντίγκιν και στην συνέχεια την δυνατή εκτέλεση φάουλ του Ντιέ, με τον Ράντμαν να αποκρούει εντυπωσιακά. Τίποτα δεν άλλαξε εν τέλει με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να παίρνουν από ένα βαθμό.


Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Φλίσκας, Ντιέ, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (Πλατέλλας 60'), Σολτάνι (Ράνος 86'), Μάνταλος (Ντάνι 68').

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ναπολεόνι, Ινγκλέσιας, Ουντότζι (Δημούτσος 65'), Μπρίτο, Σουμπίνιο (Καραγκούνης 83'), Μάντζιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα