«Έμεινα χρόνια λόγω χαμηλού μισθού»

15:15 16/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μόρτεν Όλσεν βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Δανίας εδώ και 13 χρόνια και ο λόγος, σύμφωνα με τον 63χρονο τεχνικό να υποστηρίζει πως ο λόγος που βρίσκεται τόσα πολλά χρόνια στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι ο... χαμηλός μισθός του.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ιταλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Δανίας τόνισε: "Δυο πράγματα δικαιολογούν τα τόσα χρόνια που βρίσκομαι στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Τα αποτελέσματα που έφερα και ο χαμηλός μισθός που παίρνω. Ποιος ξέρει μπορεί να συμφέρει την Ομοσπονδία μου να

με κρατάει ακόμα".
Για το παιχνίδι με την Ιταλία, ο Όλσεν δήλωσε: "Δύσκολος αγώνας με έναν δύσκολο αντίπαλο. Δεν χρειάζεται συστάσεις η Ιταλία. Για μένα πρέπει να περιορίσουμε τον Μπαλοτέλι και τον Πίρλο, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Σκοπεύουμε να αντιπαρατάξουμε την δύναμη στην τεχνική τους, ελπίζουμε να αρκεί για να φύγουμε με έναν τουλάχιστον βαθμό από το Μιλάνο".
Όπως ήταν φυσικό ο Όλσεν ρωτήθηκε, από Ιταλούς δημοσιογράφους, για το περίφημο παιχνίδι στο EURO 2004 όταν Δανία και Σουηδία ήρθαν ισόπαλες 2-2 με αποτέλεσμα η Ιταλία να μείνει εκτός οκτάδας. Όπως τόνισε ο Όλσεν: "Ανάμεσα σε εμάς και τους Σουηδούς υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Σας αποκαλύπτω πως παλέψαμε ως το τέλος για την νίκη, αλλά οι Σουηδοί κατάφεραν να μας ισοφαρίσουν. Αν δεν το πιστεύετε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Φταίει η νοοτροπία σας ίσως".

Keywords
Τυχαία Θέματα