Ελπίζει για Σπανούλη η Μπαρτσελόνα

10:22 3/7/2013 - Πηγή: AEK365

Το γεγονός ότι το μέλλον του Σπανούλη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη μιας και ο παίκτης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Ολυμπιακού, σκορπά ελπίδες στους υποψήφιους μνηστήρες, ένας εκ των οποίων είναι και η Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "El Mundo Deportivo", μόνο ως θετικό μπορεί να εκληφθεί το γεγονός ότι ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση των ερυθρόλευκων, κάτι που δεν αναμένεται να γίνει πριν από την Παρασκευή και αυτό γιατί

την Πέμπτη είναι η προγραμματισμένη η κλήρωση της νέας Ευρωλίγκας στη Βαρκελώνη και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αναμένεται να δώσουν το παρών.

Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται για ακόμη μια φορά η πρόταση που του έχει καταθέσει η Μπαρτσελόνα, η οποία ανέρχεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ακαθάριστα, κάτι που μεταφράζεται σε 2,6 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά έτος συμβολαίου.

Τονίζεται δε ότι την καλύτερη πρόταση την έχει καταθέσει μέχρι στιγμής η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία προβλέπει 10 εκατομμύρια ευρώ για 3ετές συμβόλαιο, την οποία αν αποδεχτεί ο παίκτης, θα τον κάνει τον πιο ακροβοπληρωμένο στην Ευρώπη. Παράλληλα γίνεται αναφορά και στην πρόταση της Γαλατασαράι, η οποία του προσφέρει 2,2 εκ. ευρώ ετησίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα