Ελπίζει ακόμα ο Μαραντόνα

07:51 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες η νέα διοίκηση της Αλ Ουάσλ απομάκρυνε τον Ντιέγκο Μαραντόνα από την τεχνική ηγεσία με τον Αργεντινό τεχνικό να μην το βάζει κάτω και να αποκαλύπτει πως θα επιδιώξει να έχει συνάντηση με το νέο Δ.Σ. προκειμένου να συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας από την Σαουδική Αραβία.

Σε δηλώσεις του από το Μπουένος Άιρες όπου βρίσκεται, ο Μαραντόνα τόνισε: "Ελπίζω τις προσεχείς μέρες να υπάρξει μια συνάντηση ανάμεσα σε εμένα και το συμβούλιο που πήρε την απόφαση, ώστε

να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να βρούμε την ορθότερη λύση για το καλό της Αλ Ουάσλ".
Για την απόλυση του, ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε: "Πρόθεση και επιθυμία μου είναι να παραμείνω για πολύ καιρό ακόμα σε αυτή την καταπληκτική χώρα, όπου όλοι μου έχουν φερθεί υπέροχα. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στον πρόεδρο της Αλ Ουάσλ που με εμπιστεύτηκε να προπονήσω την ομάδα του. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κάναμε διάφορες συζητήσεις για τους μεταγραφικούς στόχους μας ενόψει της νέας περιόδου. Δυστυχώς, το νέο συμβούλιο αποφάσισε να με απομακρύνει από τον πάγκο, χωρίς να συμφωνώ, καθώς επιθυμία μου είναι να σεβαστούν τα διετές συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει".

Keywords
Τυχαία Θέματα