Ελληνικής καταγωγής φορ στην φυλακή γιατί έκλεβε παπούτσια!

12:43 29/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα GOAL NEWS σε σημερινό της δημοσίευμα παρουσιάζει την ιστορία του Σταύρου Γλουφτσή ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός στην Άιντραχτ Άαλστ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος, και ο οποίος βρίσκεται πλέον στην φυλακή του Κόρτραϊκ.
Ο λόγος είναι γιατί ο Βέλγος, ελληνικής καταγωγής, επιθετικός συνελήφθη να κλέβει παπούτσια σε κατάστημα του Ινγκελμούνστερ. Ο Γλουφτσής

αφού έκανε την δουλειά του έφυγε από το μαγαζί σαν να μην συνέβη τίποτα αλλά "συνελήφθη" από τις κάμερες ασφαλείας.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Γλουφτσής, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και πριν από μερικές εβδομάδες είχε κλέψει από το ίδιο κατάστημα πέντε ζευγάρια αθλητικά παπούτσια.
Σημειώνεται πως ο Γλουφτσής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο για πρώτη φορά. Το 2012 είχε καταδικαστεί μαζί με μια φίλη του σε επτά μήνες φυλακή, με αναστολή, για κλοπή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή αξίας 800 ευρώ και μάλιστα την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου είχε εξεταστεί ξανά η συγκεκριμένη υπόθεση μετά την έφεση που είχε ασκηθεί και η απόφαση αναμένεται στις 3 Φεβρουαρίου.
Το γραφείο του εισαγγελέα στην πόλη Κόρτραϊκ επιβεβαίωσε πως ο Γλουφτσής κρατείται και θα προσαχθεί σε δίκη ενώ ένας πρώην συμπαίκτης του μιλώντας σε βελγική εφημερίδα είπε: "Ο Σταύρος είναι ένα περίεργο παιδί με έφεση στις κλοπές. Αν χρειαζόσουν κάτι και του το έλεγες, μπορούσε να στο βρει. Μετά την προπόνηση άνοιγε το φορτηγάκι του και διάλεγες ό,τι ήθελες, ρούχα, παπούτσια και ηλεκτρονικά είδη".
Από την πλευρά του, ο μάνατζερ της Άιντραχτ Άαλστ, Γιανίκ βαν Άκεν, δήλωσε: "Είναι ένα κάκιστο παράδειγμα για τα παιδιά. Περιμένουμε την ετυμηγορία των δικαστών για όσα κατηγορείται και μετά θα ανακοινώσουμε εμείς τι θα κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα