«Ελάτε και δε θα χάσετε»

19:47 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών στο αυριανό (16/5) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έκανε ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο νεαρός άσος της Ενωσης τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη και «υποσχέθηκε» στους φίλους της ομάδας ότι αν δώσουν το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο, δε θα... χάσουν.
«Συνεχίζουμε και πάμε δυνατά, συγκεντρωμένα στο επόμενο παιχνίδι

για να πάρουμε τη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Όλα είναι πιθανά. Όλοι είμαστε μέσα. Θα δείξει στο τέλος, όποιος είναι ο καλύτερος, θα πάρει την πρώτη θέση. Θα έχουμε άλλη ψυχολογία με τον κόσμο μας στην έδρα μας. Θα παίξουμε διαφορετικά, πιο δυνατά και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Στον κόσμο έχω να πω να έρθει στο γήπεδο να μας βοηθήσει, να φωνάξει για την ομάδα και δε θα χάσει. Θα βγούμε νικητές», τόνισε ο Φούντας μιλώντας στην κάμερα της Nova.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στην μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε ακριβώς μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, και έδειξε ότι είναι ένα περιστατικό που θέλει να αφήσει πίσω του: «Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Γίνονται, αλλά δε θέλω να τα σκέφτομαι. Θα το αφήσω πίσω και θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Εκείνο το βράδυ ανησύχησα λιγάκι. Φοβήθηκα. Τι έγινε, πώς έγινε, δε θυμόμουν τίποτα, αλλά τώρα όλα καλά και συνεχίζω. Σίγουρα είναι ένα μάθημα, σε κάνουν πιο ώριμο και όπως είπα όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Συνεχίζουμε»...

Keywords
Τυχαία Θέματα