Έλαμψε το άστρο της Σερένα

08:36 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι του 2012 θα το θυμάται για πάντα η Σερένα Ουίλιαμς γιατί στην διάρκεια αυτού του καλοκαιριού πρόλαβε να κατακτήσει τον τίτλο στο τουρνουά του Γουίμπλετον, το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο μονό και στο διπλό αλλά και το US Open καθώς τα ξημερώματα επικράτησε της Βικτόρια

Αζαρένκα με 2-1 σετ.
Η Αμερικανίδα, νούμερο τέσσερα στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2 αλλά στο δεύτερο σετ έκανε αβίαστα λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Αζαρένκα από την Λευκορωσία, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, και πήρε το δεύτερο σετ με 6-2. Στο τρίτο σετ η Σερένα Ουίλιαμς βρέθηκε να χάνει με 5-3 στα γκέημ αλλά κατάφερε την μεγάλη ανατροπή και με 7-5 πήρε τον τίτλο σε έναν αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 18 λεπτά.
Για την Σερένα Ουίλιαμς αυτός ήταν ο 15ος τίτλος της καριέρας της σε Grand Slam με την Αμερικανίδα να δηλώνει μετά την επιτυχία της: "Δεν πιστεύω πώς κέρδισα. Είχα ετοιμάσει τον λόγο της ηττημένης. Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν ένα απίστευτο καλοκαίρι για εμένα".
Από την πλευρά της η ηττημένη Αζαρένκα δήλωσε: "Αξίζουν συγχαρητήρια στην Σερένα έδειξε χαρακτήρα. Είναι τιμή για μένα και μόνο που βρίσκομαι εδώ. Έδωσα ό,τι μπορούσα και δεν μετανιώνω για τίποτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα