Εκτός Κυπέλλου ο ΠΑΣ, στους «8» τα Χανιά

20:07 28/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Φάση των «16»
ΠΑΣ-ΧΑΝΙΑ: 3-5 πέναλτι, (1-2 κ.δ.)
ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες

Ακόμα μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα έμεινε εκτός Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, τα Χανιά με το 3-5 στα πέναλτι άφησαν εκτός τον ΠΑΣ,ο οποίος στην κανονική διάρκεια έχανε με 1-2.

Το ματς

Τα Χανιά

μπήκαν στο ματς και προσπάθησαν να κλείσουν καλά τους χώρους χωρίς να επιτρέπουν στον ΠΑΣ να κάνει παιχνίδι. Οι Γιαννιώτες, όμως κατάφεραν να κάνουν γκολ την πρώτη τους φάση με τον πλασέ του Σαπαλίδη, ενώ από την στιγμή που έμειναν με 10 παίκτες,λόγω της αποβολής του Κρητικού οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όμως.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε υπέρ των Χανίων, και μάλιστα ισοφάρισαν σε 1-1 στο 53', ενώ έβαλαν φωτιά στο ματς στο 85' με τον Γκότοβο κι έστειλαν το ματς στην παράταση.
Εκεί, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ και πρόκριση, ωστόσο δεν πέτυχαν κάποιο τέρμα και πήγαν στα πέναλτι. Εκεί τα Χανιά ήταν πιο ψύχραιμα και το 3-5 τους έδωσε την πρόκριση.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτηρίου, Ντάσιος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Ναδάλες, Αυγενικού (60' Τζημόπουλος), Χαρίσης, Ηλιάδης (79' Μανιάς), Γιάκος (100' Ίλιτς), Σαπαλίδης, Κρητικός.

ΑΟ Χανιά: Σικαλιάς, Οικονομόπουλος, Εσσόνο, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας (46' Κρητικός), Ενγκουέμ, Καραγιάννης (104' Γανωτής), Αλέκου (46' Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Πάγκαλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα