Εκτός Κυπέλλου η Ίντερ

00:11 10/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΊΝΤΕΡ: 1-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Και ο κατήφορος συνεχίζεται για την Ίντερ. Στο πρωτάθλημα διεκδικεί απλά την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Ευρώπη φέτος δεν είχε. Και πλέον δεν έχει ούτε Κύπελλο!

Οι «νερατζούρι» τέθηκαν νοκ-άουτ από τα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς ηττήθηκαν 1-0 από την Ουντινέζε και για πρώτη φορά μετά το 2002 μένουν τόσο πρόωρα εκτός συνέχειας στο συγκεκριμένο

θεσμό.

Στο 32' ο Μαϊκόσουελ έβαλε μπροστά τους «Φριουλάνους» και ευτυχώς γι' αυτούς διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο, παρά το δοκάρι που είχε ο Κουζμάνοβιτς για την ομάδα του Ματσάρι. Στο δεύτερο μέρος δεν ήρθε καμία αντίδραση από πλευράς Ίντερ, που θα μπορούσε να είχε δεχθεί και δεύτερο τέρμα. Έστω και το 1-0 ήταν αρκετό για την Ουντινέζε για να περάσει στην επόμενη φάση.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Κελάβα, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Βίντμερ, Μπαντού, Αλάν, Πίντσι, Γκάμπριελ Σίλβα, Μαϊκόσουελ (89' Φερνάντεζ), Λόπεζ (76' Περέιρα).

ΙΝΤΕΡ: Καρίζο, Αντρεόλι, Σάμουελ, Καμπανιάρο, Ζανέτι (61' Αλβάρεζ), Γκουαρίν, Μουντιγκάγι (90' Παλάσιο), Κουζμάνοβιτς, Ναγκατόμο, Κόβασιτς (81' Μποτιά), Μιλίτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα