Εκτός η Ιβάνοβιτς

20:57 28/8/2014 - Πηγή: AEK365

Άλλο ένα μεγάλο όνομα αποχαιρετάει πρόωρα τη Νέα Υόρκη! Η Άννα Ιβάνοβιτς, δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα καλά της αποτελέσματα τη φετινή σεζόν και γώρισε την ήττα με 2-0 σετ απ'την εντυπωσακή Καρολίνα Πλίσκοβα, με την Τσέχα να παίρνει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν. Θύμα έκπληξης από την πολλά υποσχόμενη 22χρονη Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα έπεσε η Άννα Ιβάνοβιτς στο 2ο γύρο του US Open

και αποχαιρέτησε νωρίς νωρίς τις πολλές ελπίδες διάκρισης που είχε στο τελευταίο Major της σεζόν.

Σόκαρε την Άννα Ιβάνοβιτς και ταρακούνησε το πάνω μέρος του ταμπλό στη Νέα Υόρκη η εκπληκτική σήμερα Καρολίνα Πλίσκοβα ανοίγοντας, παράλληλα, διάπλατα το μονοπάτι της Σερίνα Γουίλιαμς για το 6ο της τρόπαιο στο Flushing Meadows. Μια νεαρή και με λίγες παραστάσεις τενίστρια από τη μόλις 20,000 κατοίκων κωμόπολη Λούνι της βόρειας Τσεχίας, η Καρολίνα Πλίσκοβα επιβλήθηκε 7-5, 6-4 της Άννα Ιβάνοβιτς σε 1 και 20 λεπτά παιχνιδιού και υποχρέωσε τη διάσημη αντίπαλό της στην πιο πρόωρη έξοδο από Grand Slam τουρνουά μέσα στο 2014.

Στις «32» του Νεοϋορκέζικου Όπεν, η χαρισματική Τσέχα (career high-No41), που αγωνίστηκε και στα διπλά με τη δίδυμη αριστερόχειρα αδερφή της Κριστίνα, θα περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού Ντελάκουα-Γουάνγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα