Έκθετος ο Δημητρέλος για το πριμ-φάντασμα

12:52 13/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Παρασκευή, δύο μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ανδρέας Δημητρέλος κάλεσε τους τρεις αρχηγούς της ΑΕΚ (Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καφέ) στο γραφείο του για να τους ανακοινώσει πως κάποιος επιφανής επιχειρηματίας είναι διατεθειμένος να πριμοδοτήσει νίκη της ΑΕΚ στο ματς της περασμένης Κυριακής. Ο πρόεδρος της Ένωσης φέρεται να είπε στους αρχηγούς: «Υπάρχει κάποιος που προθυμοποιείται να σας δώσει ένα σημαντικό πριμ νίκης για το ντέρμπι με

τον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστός και επιφανής ΑΕΚτζής, θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του και παράλληλα να βοηθήσει εσάς και την ομάδα».

Ωστόσο, η απάντηση και των τριών ήταν άμεση, ξεκάθαρη και χωρίς να... χωράει δεύτερη κουβέντα: «Αν δεν μας πείτε ποιος είναι, δεν υπάρχει συζήτηση. Δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούμε χρήματα τα οποία δεν ξέρουμε από που προέρχονται. Δεν χρειαζόμαστε αμοιβή για να παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, η φανέλα της ΑΕΚ είναι από μόνη της το κίνητρο μας», αποχωρώντας από το γραφείο του Δημητρέλου, χωρίς καν να ακούσουν το ποσό του πριμ που ήταν διατεθειμένος να δώσει ο άγνωστος επιχειρηματίας.

Το θέμα που αποκάλυψε το sport24 και επιβεβαιώνεται πλήρως και από τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το aek365, δημιουργεί πλέον πολλά ερωτηματικά για το ποιος ήταν από πίσω από αυτή την κίνηση, αφήνοντας έκθετο τον Ανδρέα Δημητρέλο που πλέον είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δώσει εξηγήσεις. Οι αρχηγοί προς τιμήν τους και παρόλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι συμπαίκτες τους, αρνήθηκαν κατηγορηματικά, όμως ο πρόεδρος της ΑΕΚ πρέπει να πει ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα