Εκτελέστηκε χωρίς να αντισταθεί ο Μπιν Λάντεν

15:22 29/8/2012 - Πηγή: AEK365

Το βιβλίο του πεζοναύτη που συμμετείχε στην επιχείρηση εκτέλεσης του Μπιν Λάντεν έφτασε στα χέρια των δημοσιογράφων της Huffington Post και οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που δολοφονήθηκε ο ηγέτης της Αλ Κάιντα διαψεύδουν την επίσημη εκδοχή της κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, που τιτλοφορείται No Easy

Day και θα κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, ο Μπιν Λάντεν δεν προέβαλε καμία αντίσταση ούτε είχε όπλο στα χέρια του όταν εκτελέστηκε. "Βρισκόμουν πίσω από τον πρώτο της ομάδας και λιγότερο από πέντε σκαλιά πριν την κορυφή της σκάλας άκουσα πυροβολισμούς. Ο πρώτος της ομάδας είδε έναν άντρα να βγαίνει από την πρώτη ενός δωματίου στα δεξιά του διαδρόμου. Μπήκαμε στο δωμάτιο και βρήκαμε στον Μπιν Λάντεν στο δάπεδο μέσα σε μια λίμνη αίματος και με μια τρύπα στο δεξί μέρος του κεφαλιού. Πάνω από το σώμα του θρηνούσαν δύο γυναίκες. Ο πρώτος της ομάδας τράβηξε μακριά τις γυναίκες και μαζί με άλλον έναν σημάδεψαν με τα λέιζερ τους το σώμα του Μπιν Λάντεν που έτρεμε. Τον πυροβόλησαν πολλές φορές μέχρι που έμεινε ακίνητος" αναφέρει χαρακτηριστικά το απόσπασμα που αποκαλύπτει πως στη συνέχεια τράβηξαν φωτογραφίες και έψαξαν το δωμάτιο. Εκεί βρήκαν δύο άδεια όπλα. Μάλιστα ο πεζοναύτης αναφέρει ότι του έκανε εντύπωση πως ο Μπιν Λάντεν δεν προέβαλε καμία αντίσταση. "Έτσι συμβαίνει συνήθως, όσο πιο ψηλά πας στην... τροφική αλυσίδα τόσο πιο κότες είναι" αναφέρει.

Η επίσημη εκδοχή ήθελε τον Μπιν Λάντεν να σηκώνεται με απειλητικές διαθέσεις από το κρεβάτι του όταν μπήκαν στο δωμάτιο οι πεζοναύτες με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να τον πυροβολήσουν φοβούμενη πως θα πάρει κάποιο όπλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα