Έκρυψαν το νεογέννητο παιδί τους στην βαλίτσα! (ΦΩΤΟ)

15:12 11/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με έναν απίστευτο τρόπο δυο γονείς από την Αίγυπτο προσπάθησαν να περάσουν το νεογέννητο παιδί τους από το αεροδρόμιο επειδή δεν είχε βίζα!

Οι γονείς προτίμησαν να θέσουν σε κίνδυνο το παιδί τους και προσπάθησαν να το περάσουν από τον έλεγχο του αεροδρομίου βάζοντάς του μέσα στις αποσκευές τους!

Όμως το προσωπικό ασφαλείας εντόπισε το μωρό όταν πέρασαν τις τσάντες μέσα από τις ακτίνες Χ του ελέγχου.

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν είδαν να διαγράφεται

μέσα στην τσάντα η φιγούρα ενός μωρού. Αμέσως το ζευγάρι συνελήφθη.

Η οικογένεια έφτασε στο αεροδρόμιο Sharjah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων την Παρασκευή, όμως τους αρνήθηκαν την είσοδο στη χώρα καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μαζί τους για το μωρό. Τους επιτράπηκε να μείνουν ως την Κυριακή, όταν και άνοιγε ξανά η σχετική υπηρεσία, ώστε να βγάλουν βίζα και στο παιδί. Όμως, οι γονείς φαίνεται ότι ήταν ανυπόμονοι και προσπάθησαν να ξαναπεράσουν από τον έλεγχο, όταν άλλαξαν οι υπάλληλοι, με το μωρό αυτή τη φορά στην τσάντα χωρίς να σκεφτούν την ακτινοβολία στην οποία εξέθεταν το μωρό τους.

«Ρίσκαραν τη ζωή του παιδιού τους. Αυτό το μηχάνημα είναι πολύ επικίνδυνο για τον καθένα, πόσο μάλλον για ένα παιδί. Οι γονείς αντιμετωπίζουν κατηγορίες γιατί έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού. Οι δυο τους έχουν τις απαραίτητες βίζες για τα ΗΑΕ», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο άντρας και η γυναίκα ζούσαν και παλιότερα στα ΗΑΕ, όμως παράνομα, και έφυγαν για να γεννήσει η γυναίκα στην πατρίδα της, την Αίγυπτο. Είναι ωστόσο άγνωστο πώς κατάφεραν να πάρουν το παιδί μαζί τους στο αεροπλάνο χωρίς να έχει κανένα χαρτί και πού το έκρυβαν, ενώ βρίσκονταν μέσα σ'αυτό. Πάντως, το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα