Έκπληκτος με Πεπ ο Βίλας Μπόας

12:46 17/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η είδηση της χθεσινής ημέρας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ήταν η ανακοίνωση της συμφωνίας της Μπάγερν Μονάχου με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που θα ισχύσει από το καλοκαίρι, εξέλιξη που άφησε έκπληκτο τον Αντρέ Βίλας Μπόας.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Τότεναμ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός τόνισε: "Έχω μείνει έκπληκτος σε τέτοιο βαθμό που ζήτησα από τον υπεύθυνο Τύπου της Τότεναμ να δει αν όντως

ήταν αληθινό. Φυσικά, πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, σε ένα πρωτάθλημα που ίσως δεν περιμέναμε να πάει ο Γκουαρντιόλα. Υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός από όλους τους προπονητές για τον Γιούπ Χάινκες και για όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του. Ο Γκουαρντιόλα θα γίνει σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έχει κατακτήσει 14 τρόπαια και έχει μια εκπληκτική καριέρα. Νομίζω πως στην Μπάγερν Μονάχου θα βρει τις σωστές βάσεις για να χτίσει. Ο τρόπος με τον οποίο βλέπει το ποδόσφαιρο, ο τρόπος με τον οποίο έχει αλλάξει την φύση του παιχνιδιού, κάνει τον κόσμο να τον εκτιμά".

Keywords
Τυχαία Θέματα