Έκλεισε Κασελάκη η ΑΕΚ!

20:29 4/9/2014 - Πηγή: AEK365

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΑΕΚ, αποκτώντας έναν παίκτη από την γενιά των «χρυσών παιδιών» του ελληνικού μπάσκετ. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κασελάκη. Ο 24χρονος άσος του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στη θέση «3», αποτελούσε διακαή πόθο του Βαγγέλη Ζιάγκου και ο προπονητής της Ένωσης βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του όλο το τελευταίο διάστημα. Και παρά το γεγονός ότι υπήρχαν και άλλοι «μνηστήρες» για την απόκτησή του, πείστηκε για το αθλητικό

πρότζεκτ που έχει καταρτίσει η Βασίλισσα, έριξε κάπως τις απαιτήσεις του στα τωρινά δεδομένα της ομάδας και η συμφωνία ολοκληρώθηκε, με τον παίκτη μάλιστα να στέλνει στην ΑΕΚ υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.
Ο Λεωνίδας Κασελάκης γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1990 στην Αθήνα και έχει ύψος 2μ.01. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκη Αμαρουσίου το 2004 και το 2007 πήγε στον Ηλυσιακό, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι και την σεζόν 2011-12, όταν και πήρε την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Σε εθνικό επίπεδο οι διακρίσεις μιλούν από μόνες τους: Το 2008 συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και την επόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, στο Όκλαντ, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Το 2009 κατέκτησε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στη Ρόδο, ενώ στο 2010 πήρε ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, στο Ζαντάρ και στην Κρικβένιτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα