Έκανε το θαύμα του ο χερ Ότο

18:37 5/5/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΕΡΤΑ- ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: 3-1
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Βερολίνου
Ο Ότο Ρεχάγκελ έκανε για ακόμη μια φορά το θαύμα του, καθώς η Χέρτα νίκησε με 3-1 τη Χοφενχάιμ και σε συνδυασμό με την ήττα της Κολωνίας από την Μπάγερν, θα παλέψει σε μπαράζ για την παραμονή.
Η Χέρτα μπήκε πιο δυνατά στο ματς, απείλησε στο 13' με τον Ράφαελ κι ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Σκόρερ ο Μπεν

Χατίρα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο 30' το μακρινό σουτ του Μπαμπελ πέρασε ξυστά από το δοκάρι της Χέρτα, ενώ στο 34΄ο Σκίπλοκ ήταν εκείνος που αστόχησε από καλή θέση.
Η Χοφενχάιμ έμεινε με 10 παίκτες στο 41' λόγω αποβολής του Μπάμπελ και στο 45' οι Μπεν Χατίρα και Λασογκά δεν μπόρεσαν μέσα από την περιοχή να κάνουν το 2-0.
Με παίκτη παραπάνω και με πολύ πάθος η Χέρτα κατάφερε να μην απειληθεί στην επανάληψη και να κάνει και το 2-0 στο 78ο λεπτό.
Σκόρερ ξανά ο Μπεν Χατίρα με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 82' ο Στάρκε είπε όχι σε σουτ του Κομπιασβίλι και στο 85' η Χοφενχάιμ μείωσε με κοντινό πλάσε του Κομπερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρααφχάιντ. Η Χέδρτα παρόλα αυτά πέτυχε και 3ο γκολ στις καθυστερτήσεις με τον Ράφαελ.
ΧΕΡΤΑ: Κραφτ, Χούμπνικ, Γιάνκερ (79' Ρουκάβιτσα), Νιεμέιερ, Χόλαντ, Κομπιασβίλι, Περντεντάι (44' Ρόνι), Ράφαελ, Μπεν Χατίρα, Έμπερτ, Λασογκά (61' Ράμος).
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Στάρκε, Μπεκ, Τζόνσον, Κομπέρ, Βέστεργκααρντ, Σαλίχοβιτς (62' Μλάπα), Βούκσεβιτς, Μπάμπελ, Κάιζερ (87' Μουσονά), Ρούντι, Σκίπλοκ (62' Μπρααφχάιντ).

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 4-0
Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ
Την 6η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ που έδωσε μια φοβερή παράσταση μπροστά στο κοινό της στο πρώτο της εντός έδρας ματς μετά από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Κλοπ διέσυρε με 4-0 τη Φράιμπουργκ, με το Πολωνικό δίδυμο (Λεβαντόφσκι και Μπλαστσικόφσκι) να βγάζει φωτιές.
Μόλις πέντε λεπτά άντεξε η Φράιμπουργκ στην πίεση της Ντόρτμουντ, καθώς στο 5' ο Γκιντογκάν έκανε το κλέψιμο στο κέντρο, έδωσε για τον Μπλαστσικόφσκι που πλάσαρε τυον αβοήθητο Μπατζ.
Στο 15' το σουτ του Λεβαντόφσκι πέρασε λίγο άουτ και δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Λεβαντόφσκι αστόχησε μέσα από την περιοχή.
Ωστόσο στο 20' ο Πολωνός φορ της Ντόρτμουντ πέρασε τον Μουντζά και έκανε από δεξιά το 2-0.
Η Ντόρτμουντ συνέχισε να πιέζει και πέτυχε και 3ο γκολ στο 27ο λεπτό. Σκόρε ξανά ο Λεβαντόφσκι με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 29' η Ντόρτμουντ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Λεβαντόφσκι από τον Σίπελ, ενώ στο 39' πέτυχε και 4ο γκολ.
Σκόρερ αυτή τη φορά ο άλλος Πολωνός, Μπλαστσικόφσκι, μετά από ασίστ του Καγκάβα.
Στο 58ο λεπτό ο Στάρκε απέκρουσε το σουτ του Λεβαντόφσκι από το ύψος της περιοχής, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Πολωνού πέρασε ελάχιστα άουτ.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός δεν ήταν καλός κα η Ντόρτμουντ δεν πίεσε για άλλο γκολ.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτζερ, Πίστσεκ

Keywords
Τυχαία Θέματα