Έκανε το πρώτο βήμα η Γιουβέντους

23:39 14/4/2015 - Πηγή: AEK365

CHAΜPIONS LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΟΝΑΚΟ: 1-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Βήμα πρόκρισης έκανε η Γιουβέντους που κέρδισε με 1-0 τη Μονακό στο Τορίνο.

Στο 7ο λεπτό ο Τέβες έκανε το σουτ από καλή θέση με τον Σούμπασιτς να πέφτει και να μπλοκάρει, ενώ στο 8' το πλασέ του Κουρζάβα πέρασε λίγο άουτ και στο 10' η Μονακό έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Μαρσιάλ μπήκε από αριστερά κι έκανε το γύρισμα, ο Καρασκό πλάσαρε

σχεδόν εξ επαφής αλλά ο Μπουφόν του είπε όχι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι ο Καρασκό βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε αλλά ο Ιταλός γκολκίπερ τον νίκησε εκ νέου. Στο 18ο λεπτό, ο Μουτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ με τον Κουρζάβα να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 27' ο Μαρκίζιο έβγαλε τη σέντρα και ο Τέβες αμαρκάριστος και από πολύ κοντά, σούταρε πάνω στον Σούμπασιτς. Στο 30' και 31' τα σουτ των Βιδάλ και Μαρκίζιο πέρασαν λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Καρασκό στο 32ο λεπτό. Η Γιουβέντους είχε την απόλυτη κατοχή, αλλά η Μονακό ήταν σωστά οχυρωμένη πίσω και δεν έδινε σπιθαμή στους παίκτες του Αλέγκρι. Στο 40ο λεπτό οι «μπιανκονέρι» απείλησαν ξανά με μακρινό σουτ του Εβρά αυτή τη φορά, αλλά και πάλι δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 45' ο Τέβες έβγαλε πανέμορφα για τον Βιδάλ, που κατέβασε ιδανικά και βρέθηκε απέναντι στον Σούμπασιτς, αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 48ο λεπτό μετά από κόρνερ, η κεφαλιά του Ράτζι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 54' ο Σούμπασιτς έδωσε με τα χέρια στον Μαρσιάλ, εκείνος έβγαλε στον Σίλβα ο οποίος έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε. Και στην επόμενη φάση ο Καρβάλιο έσπρωξε στην περιοχή τον Μοράτα με τον ρέφερι να δίνει το πέναλτι και τον Βιδάλ να κάνει το 1-0 από τα 11 μέτρα. Στο 63ο λεπτό ο Μπουφόν έδιωξε εντυπωσιακά το πανέμορφο σουτ του Κοντογκμπιά, ενώ στο 67' το σουτ του Μοράτα πέρασε λίγο άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Καρασκό στο 70ο λεπτό, ενώ στο 72' μετά από κόρνερ, ο Μπερμπάτοφ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε, με τη Γιουβέντους να αμύνεται σωστά και να κρατά το προβάδισμα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο (74' Μπαρτζάλι), Βιδάλ, Περέιρα (87' Στουράρο), Μοράτα (83' Μάτρι), Τέβες.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Κουρζάβα, Φαμπίνιο, Καρβάλιο, Αμπντενούρ, Ράτζι (71' Μπερμπάτοφ), Μουτίνιο, Ντιράρ (51' Μπερνάρντο Σίλβα), Κοντογκμπιά, Μαρσιάλ (87' Μ.Καρβάλιο), Φερέιρα Καρασκό

Keywords
Τυχαία Θέματα