Έκανε το 3x3 η Βέροια

21:00 11/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το ΟΑΚΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ η Βέροια. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη επικράτησε με 3-1 των «μαυρόασπρων» και σημείωσε την τρίτη της ισάριθμη νίκη στο Πρωτάθλημα της Football League.

Ο Κουτσοσπύρος στο 3' άνοιξε με κεφαλιά το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο β' ημίχρονο η Βέροια

πήρε το ματς στα πόδια της και στο 57' με σουτ του Κάντι έκανε το 1-1. Στο 61' ο Καλτσάς γύρισε το ματς και στο 73' ο Ολαϊτάν έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα γράφοντας το τελικό 1-3. Στο 41' αποβλήθηκε ο τεχνικός του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βαλιώτη λόγω διαμαρτυριών!

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου, Πέντα, Μπλαζέφσκι (77' Περουτζίνι), Θάνος (46' Κωνσταντινίδης), Κουτσοσπύρος.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς (85' Τάντιτς), Φαρινόλα, Ολαϊτάν (90+1' Λαναρής), Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης (78' Γελαδάρης), Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα