Βγάζει εισιτήρια η Γερμανία

20:10 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 3ος ΟΜΙΛΟΣ- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΑΥΣΤΡΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Allianz Arena

Με το ένα πόδι ση Βραζιλία η Γερμανία μετά και από τη νίκη της με 3-0 επί της Αυστρίας.

Οι Γερμανοί πίεσαν από το πρώτο λεπτό και στο 33' ο Κλόζε έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Τα «πάντσερ» δεν πάτησαν φρένο όπως ήταν φυσικό και πέτυχαν και δεύτερο

γκολ στο 51' με τον Κρόος μετά από ασίστ του Ρόις.

Η Γερμανία έχασε κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια και στο 89' έκανε τελικό το 3-0 με τον Τόμας Μίλερ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Σμέλτσερ (46' Χέβεντες), Λαμ, Μερτεζάκερ, Μπόατενγκ, Κεντίρα, Οζίλ, Μίλερ, Κρόος, Ρόις (90+2' Ντράξλερ), Κλόζε (83' Μπέντερ).

ΑΥΣΤΡΙΑ: ΆΛμερ, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετζ, Φουχς, Γκάρικς (78' Κλάιν), Ίβανσιτζ (67' Σάμπιτζερ), Αλάμπα, Κάβλακ, Βάιμαν, Χάρνικ, Αρναούτοβιτς (67' Μπεργκστάλερ).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ- ΣΟΥΗΔΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Αβίβα Στάντιουμ

Τεράστιο προβάδισμα για τη 2η θέση απέκτησε η Σουηδία, μετά από τη νίκη της με 2-1 επί της Ιρλανδίας και σε συνδυασμό με την ήττα της Αυστρίας.

Η Ιρλανδία άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Κιν, αλλά στο 33' ο Ελμάντερ έφερε στα ίσα το σκορ.

Οι Σουηδοί μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και ανέτρεψαν το ματς με γκολ του Σβένσον στο 57'. Στη συνέχεια η Ιρλανδία πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Φορντ, Κόουλμαν, Ο'Σέι Νταν, Γουίλσον, ΜακΚάρθι, Λονγκ, Γουέλαν, Κιν, ΜακΚλίν (74' Πίλκινγκτον), Γουόλτερς (68' Κοξ).

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίζακσον, Λούστιγκ (64' Γιόχανσον), Περ Νίλσον, Όλσον, Άντονσον, Έκνταλ, Λάρσον, Σβένσον (68' Βέρνμπλουμ), Κατσάνικλιτς, Ελμάντερ (90+2' Όλσον), Ιμπραΐμοβιτς.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ: 2-1
Γήεδο: Astana Arena

Το Καζακστάν χρειάστηκε να φτάσει η 7η αγωνιστική για να πετύχει την πρώτη του νίκη στα προκριματικά ωστόσο δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να καταβάλει την αντίσταση των Νήσων Φερόε και να επικρατήσει τελικά με 2-1.
Μεγάλη συμβολή στην νίκη των γηπεδούχων είχε ο Αντρέι Φινοντσένκο που μπήκε στο παιχνίδι αλλαγή και γύρισε το ματς για το Καζακστάν.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο αρχηγός των Νήσων Φερόε, ο Φρόντι Μπεντζαμίνσεν στο 23ο λεπτό.

Ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης, ο Φινοντσένκο πέρασε στο παιχνίδι και στο 51ο λεπτό κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νουρνταλέτοφ κάνοντας το 2-1. Στο 62ο λεπτό, ο Φινοντσένκο από δημιουργός έγινε εκτελεστής κάνοντας το 2-1 και έτσι χάρισε στο Καζακστάν την πρώτη του νίκη επί των Νήσων Φερόε. Πάντως για τους φιλοξενούμενους το γκολ που πέτυχαν ήταν το πρώτο μετά από σχεδόν ένα χρόνο και το πρώτο γκολ εκτός έδρας μετά από δυο χρόνια.

Καζακστάν: Σιντέλνικοφ, Λογκβινένκο, Κισλίτσιν (83' Οσταπένκο), Ντμιτρένκο, Σόμκο, Νουρνταλέτοφ, Μπογκντάνοφ, Κορόμπκιν, Ζουμασκαλίεφ (89' Καϊρούλιν), Κιζνιτσένκο, Σέτκιν (46' Φινοτσένκο)

Νήσοι Φερόε: Νίλσεν, Ντάβιντσεν, Μπάλντβινσον, Τζον Ντάβιντσεν, Μπεντζαμίνσεν, Νάες, Σ. Όλσεν, Χάνσον (80' Βάτσνταλ), Χολστ, Έντμουντσον (79'Κλετσκάρο), Κρίστιαν Μούριτσεν

Keywords
Τυχαία Θέματα