Έκανε σεφτέ ο Άρης

20:43 23/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 4η αγωνισιτκή
ΑΡΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Κλ. Βικελίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμα)

Αγχώθηκε, αλλά τελικά πανηγύρισε την πρώτη του νίκη με 1-0 στη φετινή Σούπερ Λίγκα ο Άρης απέναντι στην αδύναμη και ουραγό Κέρκυρα,

στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Σκόρερ ο Αγκάνθο, ο οποίος ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι.

Το ματς

Η Κέρκυρα στο πρώτο μέρος έφτασε κοντά στην περιοχή του Βελλίδη μόνο με κάποιες μακρινές μπαλιές προς τον Καραλή, ο οποίος πάλευε με την άμυνα του Άρη αλλά πέρα από ένα σουτ έξω από την περιοχή δεν κατάφερε να κάνει κάτι πιο σημαντικό.Στο δίλεπτο 20' με 21' ο Άρης δημιούργησε τις καλύτερες του ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά τόσο ο Αγκάνθο, που έκανε ωραία ατομική ενέργεια, όσο και ο Καπετάνος που σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, είδαν τον Αναστασόπουλο να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις.

Τελικά, στην πρώτη φάση που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χαμπλ στον Ψυχογιό, με το ριπλέι πάντως να δείχνει πως ο μέσος της Κέρκυρας απλώνει το πόδι αλλά δεν βρίσκει τον αντίπαλο του. Ο Αγκάνθο από τα έντεκα μέτρα με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Αναστασόπουλο, ο οποίος διάλεξε σωστή γωνία, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να απομακρύνει. Οι Φαίακες είχαν μία και μοναδική ευκαιρία για να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν. Στο 78ο λεπτό ο Μπάρκογλου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη έπειτα από ωραία κάθετη του Ηλιάδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη απομάκρυνε με το πόδι. Ο γκολκίπερ του Άρη στις καθυστερήσεις έδιωξε με γροθιές το δυνατό σουτ του Κοντοδήμου.

ΑΡΗΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Καπετάνος (90+2'), Γκέσιος (46' Σουνάς), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Νταμαρλής (82' Μαργαρίτης), Ψυχογιός, Κοέλιο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Αγρίτης (67' Γιάντσης), Μπάρκογλου, Λεόν (52' Νάστος), Έντερ, Χαμπλ (78' Διαμαντόπουλος), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα