Έκανε «σεφτέ» η Κέρκυρα

19:52 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Κέρκυρα στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Οι Φαίακες επικράτησαν 2-1 του ΟΦΗ, αν και τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες, χάρη σε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο.

Το ματς

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου από το ξεκίνημα του αγώνα είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ενώ οι Κρητικοί τους έδωσαν χώρο και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί με αντεπιθέσεις. Στο 30' ο Αγρίτης με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το

1-0, ενώ δύο λεπρά αργότερα, ο Γιάντσης με εκπληκτικό σουτ, μετά από λάθος του Χαριτωνίδη, σημείωσε το 2-0 για την Κέρκυρα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Κέρκυρα να έχει την απόλυτη υπεροχή με 9-1 τελικές προσπάθειες και το 2-0 ήταν απολύτως δίκαιο σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 57' ο ΟΦΗ κατάφερε να μειώσει το σκορ, όταν ο Ζορμπάς έκανε τη σέντρα και ο Σόουζα με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτή ήταν η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του ΟΦΗ και κατάφερε να την μετατρέψει σε γκολ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.Ακολούθησαν εκατέρωθεν φάσεις, ωστόσο στο 77' η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κοντοδήμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα τελευταία λεπτά, ο ΟΦΗ αύξησε την πίεση, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Παπάζογλου στο 89' να μην μπορεί να νικήσει τον Αναστασόπουλο από το ένα μέτρο. Το 2-1 έμεινε ως το τέλος με την Κέρκυρα να παίρνει την πρώτη της φετινή νίκη.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Αγρίτης, Μπάρκογλου (26' Γιάντσης, 81' Αρμένης), Λεόν (70' Χαμπλ), Έντερ, Κρητικός, Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (74' Περογαμβράκης), Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (46' Ζορμπάς), Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Ιωαννίδης (46' Βιτώρος), Σόουζα, Σίσιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα