«Έκανε προσφυγή, αλλά θέλει να μείνει ο Βάργκας»

15:03 7/6/2012 - Πηγή: AEK365

Επιβεβαιώνεται από την πλευρά του Φαμπιάν Βάργκας ότι ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή λόγω των χρημάτων που του οφείλει η ΑΕΚ. Ο μάνατζερ του Κολομβιανού μέσου Φώτης Μαραγκός μίλησε στο aek365 και αποκάλυψε ότι η προσφυγή του πελάτη του κατατέθηκε σήμερα το πρωί (για συνολικό ύψος οφειλών 160.000 ευρώ) και ότι ο μόνος λόγος που στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δηλώνουν άγνοια για την υπόθεση είναι ότι τα επίσημα έγγραφα δεν τους έχουν κοινοποιηθεί ακόμη

(ο δικηγόρος του παίκτη θα το κάνει από ώρα σε ώρα).
Ωστόσο, ο ατζέντης του Βάργκας τόνισε ότι η προσφυγή κατατέθηκε αποκλειστικά και μόνο επειδή ο παίκτης θέλει να εξασφαλίσει ότι δε θα χάσει τα χρήματα του, καθώς είναι προβληματισμένος από το θολό τοπίο που υπάρχει στην ομάδα, αλλά εξακολουθεί να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του, αν η ΑΕΚ αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών και οι δύο πλευρές καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.
«Ο Φαμπιάν κατέθεσε προσφυγή μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει ότι κάποια στιγμή θα εισπράξει τα δεδουλευμένα του. Δεν είναι ότι άλλαξε στάση απέναντι στην προοπτική να μείνει στην ΑΕΚ. Απλώς τον έχει προβληματίσει η τωρινή κατάσταση. Αν η ΑΕΚ αποκτήσει μια σταθερότητα και το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές και μας καλέσει να συζητήσουμε για την παραμονή του παίκτη, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να αποσύρουμε την προσφυγή», δήλωσε στο aek365 ο Φώτης Μαραγκός.

Keywords
Τυχαία Θέματα