Δώρο από Σοσιεδάδ στους Μαδριλένους

18:50 22/2/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 3-1
Γήπεδο: Ανοέτα

Δεν της πάει η Βασκονία της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί σε δύο επισκέψεις μετρούν ισάριθμες ήττες (Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ) και αν χαθεί το πρωτάθλημα σημαντικό ρόλο θα έχουν παίξει αυτά τα δύο ματς. Η ομάδα του Μαρτίνο παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές και κατώτερη των προσδοκιών, με αποτέλεσμα να χάσει με 3-1 από τη Σοσιεδάδ και να μείνει τρεις βαθμούς πίσω από

τη Ρεάλ και με την Ατλέτικο να έχει ματς λιγότερο.

Στο 19ο λεπτό ο Ινιέστα έκανε όμορφη ενέργεια κι έδωσε στον Πέδρο, ο οποίος σούταρε άστοχα, ενώ στο 28' ο Βέλα αστόχησε από καλή θέση, δύο λεπτά μετά, ο Μεξικανός έκανε το σουτ, αλλά είδε τον Βαλντές να του λέει όχι και στο 32' μετά από σέντρα του Κανάλες ο Ελουστόνδο πήδηξε με τον Σονγκ, που βρήκε λίγο την μπάλα, έκανε το 1-0. Η Μπαρτσελόνα απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 35'. Οι παίκτες των Καταλανών έκρυψαν την μπάλα και ο Μέσι με πλασέ από τα ύψος της περιοχής έκανε το 1-1. Στο 40ο λεπτό ο Βέλα βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Στο 52ο λεπτό ο Μπαρτρά έκοψε σωτήρια τον Μπράβο και στο 53' το σουτ του Μικέλ Γκονζάλεθ, έφυγε λίγο άουτ. Τελικά στο 55ο λεπτό μετά από γέμισμα, ο Μπράβο έπιασε την κεφαλιά, ο Βέλα που ήταν οφσάιντ πήρε την μπάλα κι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γκρισμάν από κοντά έγραψε το 2-1. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Μπαρτσελόνα, δέχτηκε και το 3-1 στο 60' ο Γκρισμάν έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Θουρουτούθα βγήκε από πίσω και τσίμπησε την μπάλα προ του Βαλντές. Στο 81ο λεπτό ο Βέλα είχε και δοκάρι για τη Σοσιεδάδ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Μ.Γκονζάλες, Χοσέ Άνχελ, Θαλδούα, Ι.Μαρτίνεθ, Ελουστόνδο (90+1' Πάρδο), Θουρουτούθα, Μπεργάρα, Βέλα, Γκρισμάν (74' Πριέτο), Κανάλες (86' Ανσοτέγι).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Μοντόγια (74' Αλέξις), Μπαρτρά, Πικέ, Αντριάνο, Μπούσκετς, Σονγκ (61' Σεσκ), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Πέδρο.

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ: 0-0
Γήπεδο: Χουέγος Μεντιτερανέος

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν (0-0) Αλμερία και Μάλαγα κι έμειναν εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Στο 10ο λεπτό το σουτ του Νούντα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Εστεμπάν, ενώ στο 15' ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε κεφαλιά του Τρουχίγιο. Στο 30ο λεπτό το σουτ του Ντούντα έξυσε το δοκάρι της Αλμερία, ενώ σο 45' ο Καμπαγιέρο σταμάτησε και τον Βιδάλ.

Το 2ο μέρος ήταν πάρα πολύ κακό, με το πρώτο καλό σουτ να είναι αυτό του Ρόδρι στο 78ο λεπτό, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Ντουμπαρμπιέ, Τρουχίγιο, Τορσιλιέρι, Ραφίτα, Βέρθα (8' Κορόνα), Αζεέζ, Σοριάνο (72' Ροδρί), Σούσο (57' Μπαρμπόσα), Βιδάλ, Τζόναθαν.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμες, Ανχελέρι, Αντούνες, Σάντσεθ, Καμάτσο, Τισόνε (79' Πέρεθ), Αμραμπάτ, Ντούντα, Σάμουελ (79' Ιακοβένκο), Σάντα Κρους (84' Ελ Χαμνταουί)

ΘΕΛΤΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-1
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Χαρούμενες έμειναν Θέλτα και Χετάφε, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Στο 4ο μόλις λεπτό, ο Γιοέλ, είπε όχι σε σουτ του Πέδρο Λεόν, ενώ στο 13' ήταν η σειρά του Μογιά να αποκρούσει το πλασέ του Ουμπίνια. Στο 15' και στο 17' τα σουτ των Λεόν και Λόπεθ, πέρασαν λίγο άουτ, αλλά στο 20' ο Λαφίτα με όμορφο συρτός σουτ έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τη Χετάφε. Στο 30' ο Ορεγιάνα σημάδεψε το δοκάρι της Χετάφε, ενώ στο 33' ο Φερνάντεθ αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 38ο λεπτό ο Λάγο έκοψε σωτήρια τον Φερνάντεθ, ενώ στο 38' ο Γιοέλ είπε όχι σε σουτ του Λόπεθ. Στο 39' το σουτ του Φερνάντεθ κόντραρε και πέρασε κόρνερ και στη συνέχεια της φάσης ο Μογιά απέκρουσε εντυπωσιακά το περίεργο σουτ του Ορεγιάνα.

Η Χετάφε έχασε με κόκκινη κάρτα τον Λόπεθ στο 53ο λεπτό και στο 59' ο Ραφίνια έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν κι άλλο αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη. Μάλιστα στο 90+2' η Θέλτα είχε δοκάρι με τον Νολίτο.

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Καμπράλ, Μάγιο, Φοντάς, Κάστρο, Ουμπίνια (59' Κρον Ντέλι), Φερνάντεθ (70' Νολίτο), Ορεγιάνα, Λόπεθ, Ραφίνια, Κάρλες (79' Μίνα).

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Βαλέρα, Λάγο, Αλέξις, Λόπεθ Μπόρχα (67' Λασέν), Ροντρίγκεθ, Λαφίτα (75' Μαρικά), Λεόν, Κάστρο, Σαράμπια (54' Ράφα).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΛΤΣΕ: 3-0
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Έκανε το χρέος της και περιμένει η Ρεάλ, καθώς κέρδισε εύκολα με 3-0 την Έλτσε και χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο 2ο μόλις λεπτό, ο Ερέρα είπε όχι σε σουτ του Μπενζεμά, ενώ στο 9' και στο 22' οι προσπάθειες του Ντι Μαρία δεν βρήκαν στόχο. Τελικά στο 34ο λεπτό μετά από διώξιμο σε κόρνερ της Ρεάλ, η μπάλα στρώθηκε στον Ιγιαραμένδι που με σουτ που κόντραρε και στον Ντελ Μοράλ, έκανε το 1-0.

Στο 51' και στο 58' τα σουτ των Καρβαχάλ και Μπέιλ, δεν βρήκαν στόχο, ενώ και η κεφαλιά του Ουαλού σο 66', πέρασε λίγο άουτ. Στο 71ο λεπτό ο Μπέιλ με τρομερό σουτ έξω απ' την περιοχή, έκανε το 2-0 και ουσιαστικά καθάρισε το ματς, ενώ στο 80' ο Ίσκο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το 3-0 με κοντινή προσπάθεια μετά από ασίστ του Μπενζεμά.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Βαράν, Πέπε, Καρβαχάλ, Αρμπελόα, Ντι Μαρία, Αλόνσο (81' Καζεμίρο), Ιγιαραμένδι, Μπέιλ, Χεσέ (73' Ίσκο), Μπενζεμά (81' Μοράτα).

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Μποτία, Λομπάν, Σίσμα, Αλμπαθάρ, Πέρεθ, Ριβέρα (72' Φιδέλ), Μάρκεθ, Ζιλ (79' Ερέρα), Ντελ Μοράλ (72' Ααρόν), Κορομίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα