Έκανε πάρτι στο Παρίσι η Μπάρτσα

23:41 15/4/2015 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-3
Γήπεδο: Παρκ ντε Πρενς

Με το ένα πόδι στα ημιτελικά βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, μετά από τη νίκη της με 3-1 μέσα στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα των Παριζιάνων στο Τσάμπιονς Λιγκ εδώ κι 9 χρόνια.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά και στο 8ο λεπτό, οι Μάξγουελ και

Ματουϊντί έκρυψαν από αριστερά την μπάλα, ο Γάλλος έκανε το γύρισμα αλλά ο Παστόρε από ιδανικό σημείο έκανε τραγικό πλασέ. Στο 14ο λεπτό η Μπαρτσελόνα άγγιξε το γκολ, καθώς ο Μέσι έκανε τρομερό πλασέ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Σιρίγκου, ενώ στο 16' ο Νεϊμάρ αστόχησε από πολύ καλό σημείο. Και στο 18ο λεπτό η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ. Ο Μέσι έβγαλε πανέμορφη μπαλιά στον Νεϊμάρ που μόνος του με τον Σιρίγκου πλάσαρε για το 1-0. Στο 26ο λεπτό, ο Νεϊμάρ έκανε τις προσποιήσεις και πλάσαρε αλλά ο Σιρίγκου έπεσε και μπλόκαρε, ενώ στο 28' η Παρί έφυγε σε ιδανική κόντρα, με τον Καβάνι να κάνει τραγικό λάθος στο τέλος. Στο 35', ο Μάξγουελ, έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Καβάνι βρήκε τη μπάλα αλλά πήγε στα χέρια του Τερ Στέγκεν, ενώ στο 43' ο Λουίς έκανε τραγικό λάθος, με τον Σουάρες να μην μπορεί από καλή θέση να σκοράρει.

Στο 49ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν έδιωξε δύσκολα το σουτ του Παστόρε, ενώ στο 67' οι Καταλανοί πέτυχαν ένα γκολ ποίημα. Ο Σουάρες πέρασε σαν σταματημένο τον Λουίς, απέφυγε ιδανικά ακόμη δύο αντιπάλους και με πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 69ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Καβάνι, ενώ στο 80' ο Σουάρες έσκασε ποδιά στον Λουίς και με ιδανικό πλασέ στο γάμα έκανε το 3-0. Όμως δύο λεπτά αργότερα ο Φαν ντερ Βιλ έκανε από δεξιά το βολέ, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Ματιέ και κατέληξε στα δίχτυα της Μπαρτσελόνα για το 3-1. Στο 89ο λεπό η Παρί έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Καβάνι και Ματουϊντί, ενώ στο 90' ο Σιρίγκου είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι.

ΠΑΡΙ: Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα (21' Νταβίντ Λουίς), Μαρκίνιος, Μάξγουελ, Ραμπιό (65' Λούκας Μόουρα), Καμπάιγ, Ματουϊντί, Παστόρε, Καβάνι, Λαβέτσι

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μοντόγια (80' Αντριάνο), Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Μπούσκετς, Ράκιτιτς (74' Ματιέ), Ινιέστα (52' Ινιέστα), Μέσι Σουάρες, Νεϊμάρ

Keywords
Τυχαία Θέματα