Έκανε πάρτι η Γιουνάιτεντ

20:11 12/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-:4-2
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ νίκησε με 4-2 τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής της Premier League. Με αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπέρασαν τη συμπολίτισσα στη βαθμολογία κι έβαλαν γερά θεμέλια για το... σεντόνι.

Το ματς

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Νάβας μπήκε από δεξιά στην περιοχή κι έκανε το σουτ αλλά ο Ντε Χέα απομάκρυνε και στο 7' ο Μάτα έχασε τον Σίλβα και ο τελευταίος έσπασε

στον Αγουέρο για το 0-1. Ωστόσο η Γιουνάιτεντ αντέδρασε άμεσα και στο 14ο λεπτό ο Φελαϊνί κατέβασε για τον Γιανγκ που πάλεψε τη φάση κι έκανε το 1-1. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ έγινε ο δημιουργός του δεύτερου στο 27' κάνοντας τη σέντρα για τον Φελαϊνί στο δεύτερο δοκάρι και ο Βέλγος με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Χαρτ για το 2-1 και την ανατροπή της κατάστασης.
Το ξεδίπλωμα της Γιουνάιτεντ με τη μπάλα στις πτέρυγες και τη γρήγορη κίνηση έκανε τη διαφορά και όλα τελείωσαν στο 67' από την ωραία κάθετη του Ρούνεϊ στον Μάτα, με τον Ισπανό να παίρνει τη μπάλα από θέση οφσάιντ, όμως τον επόπτη να μην το βλέπει και να γίνεται το 3-1 με πλασέ από πλάγια θέση.Ανήμπορη, ανίκανη και με το πλάνο της πλέον να έχει πάει... περίπατο όπως και η άμυνά της, η Σίτι δέχθηκε ακόμα ένα γκολ με την κεφαλιά του Σμόλινγκ στο 73' για το 4-1. Ο Αγουέρο στο 89' απλά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με δεξί σουτ από γύρισμα του Ζαμπαλέτα στην «καρδιά» της περιοχής του Ντε Χέα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Τζόουνς (75' Ρόχο), Μπλιντ, Κάρικ, Ερέρα, Μάτα (80' Ρόχο), Φελαϊνί (83' Φαλκάο), Γιάνγκ, Ρούνεϊ.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί (46' Μανγκαλά), Ντεμικέλις, Κλισί, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νάβας (74' Λάμπαρντ), Μίλνερ (63' Νασρί), Σίλβα, Αγουέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα