Έκανε μούσκεμα το κέντρο ο Χάινκες

14:25 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια του Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα γινόταν αντιληπτό πως μέσα στον κύκλο στο κέντρο του γηπέδου υπήρχαν πολλά νερά και όπως αποδείχτηκε αυτό δεν ήταν τυχαίο.
Συγκεκριμένα, ο Γιούπ Χάινκες είχε ζητήσει να ποτιστεί το συγκεκριμένο σημείο στην "Allianz Arena" δυο φορές θέλοντας με αυτό τον τρόπο να σταματήσει τον γρήγορο ρυθμό της Μπαρτσελόνα, κάτι που το πέτυχε.
Ο Γερμανός τεχνικός ξέρει πως το 70% των μεταβιβάσεων των παικτών της Μπαρτσελόνα γίνονται εντός του κύκλου

στο κέντρο του γηπέδου και για να τους δυσκολέψει είχε ζητήσει να ποτιστεί το συγκεκριμένο σημείο όπως και έγινε. Το πρώτο πότισμα έγινε στις 19:00 και το δεύτερο στις 20:15.
Μάλιστα η MARCA σε δημοσίευμα της έγραψε το εξής: "Ο κύκλος του κέντρου, μια πισίνα".
Το γεγονός πως υπήρχαν πολλά νερά στο συγκεκριμένο σημείο έκανε εντύπωση καθώς στο Μόναχο είχε να βρέξει δυο μέρες ενώ και οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου αιφνιδιάστηκαν καθώς με την σέντρα δεν μπόρεσαν να γυρίσουν την μπάλα προς τα πίσω γιατί εκείνη "κόλλησε" στα νερά.
Η μέθοδος του Χάινκες είχε αποτέλεσμα καθώς η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε 4-0 την Μπαρτσελόνα και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γερμανό τεχνικό να χρησιμοποιεί την αντίθετη μέθοδο από αυτή που χρησιμοποιούν οι άλλοι αντίπαλοι της Μπαρτσελόνα οι οποίοι επιλέγουν να αφήνουν απότιστο το γήπεδο για να κυλά γρήγορα η μπάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα