Έκαναν το πρώτο βήμα, ώρα για το check in

11:25 10/4/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΡΕΒΑΝΣ (22:05)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ (0-3)
ΓΗΠΕΔΟ: "Μεστάγια"
Διαδικαστικό χαρακτήρα μοιάζει να έχει η αναμέτρηση στο "Μεστάγια" μετά το 3-0 της Βασιλείας στο πρώτο παιχνίδι. Η Βαλένθια, που πρέπει να βάλει τέσσερα γκολ και να μην δεχτεί κανένα θα παίξει χωρίς τους Σεντέρος, Μπαραγάν, Ρ. Κόστα και Ζόνας. Από την πλευρά τους, οι Ελβετοί θα παραταχθούν χωρίς τους

Στρέλερ, Αγέτι, Βόζερ, Σαφάρι και Ιβάνοφ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΙΟΝ (1-0)
ΓΗΠΕΔΟ: "Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνο"
Με... προίκα το 1-0 στο "Ζερλάν" η Γιουβέντους ετοιμάζεται να... σφραγίσει το εισιτήριο της για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Αντόνιο Κόντε καλείται να ετοιμάσει τα πλάνα του χωρίς τους Μπαρτσάλι και Πέπε. Στη διάθεσή του είναι ξανά ο Βιντάλ. Οι Λοπέζ, Φοφανά, Νταμπό, Γκρενιέ και Γκουρκίφ θα λείψουν από τους Γάλλους.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΑΛΚΜΑΑΡ (1-0)
ΓΗΠΕΔΟ: "Da Luz"
Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό στο Τορίνο και να κατακτήσει το τρόπαιο είναι η Μπενφίκα και το έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι όπου κέρδισε 1-0 την Άλκμααρ η οποία έχει πολύ δύσκολο έργο στην Λισαβόνα. Μοναδικός αμφίβολος για τους Πορτογάλους ο Ρούμπεν Αμορίμ.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΠΟΡΤΟ (0-1)
ΓΗΠΕΔΟ: "Σάντσεθ Πιθχουάν"
Η Πόρτο καλείται στην Ανδαλουσία να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα και να αποκλείσει, μετά τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Νάπολι, και την Σεβίλλη στο δρόμο προς το Τορίνο. Η Σεβίλλη έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με τον Κριστοφόρο να είναι τραυματίας, όμως εξέτισε την ποινή του ο Φάτσιο. Οι «δράκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον τερματοφύλακα Έλτον που είναι τραυματίας, ενώ ο Φερνάντο είναι τιμωρημένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα