Εισβολή του «TrollStation» στο Τότεναμ-Παρτιζάν

14:15 28/11/2014 - Πηγή: AEK365

Στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας Τότεναμ-Παρτιζάν, για τους ομίλους του Europa League, τρεις διαφορετικοί άνθρωποι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας την ίδια φανέλα, και έτρεχαν από παίκτη σε παίκτη.
Αρχικά, για την... εισβολή θεωρήθηκε πως υπεύθυνη ήταν η εταιρεία "BassBubs" που πουλάει ακουστικά πολυτελείας με Swarowski και η οποία συνεργάζεται με τη Τότεναμ.

Τελικά, αποδείχτηκε πως οι εισβολείς ήταν άνθρωποι ενός καναλιού στο YouTube, του "TrollStation". Ο διαχειριστής λογαριασμού στο Twitter πήρε την ευθύνη σημειώνοντας πως αυτός και οι συνεργάτες του είναι οπαδοί της Άρσεναλ.
Την ίδια στιγμή ζήτησαν συγγνώμη από την "BassBubs" η οποία με μήνυμα της στο Twitter έκανε σαφές πως δεν είναι εκείνη πίσω από όσα έγιναν στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".
Σημειώνεται πως εξαιτίας των... εισβολέων, ο διαιτητής της αναμέτρησης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο μέχρι να υπάρξουν εγγυήσεις για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Έτσι, η Τότεναμ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο τιμωρίας από την UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα