Είπαν το «αντίο» στον Μοροζίνι (ΦΩΤΟ)

13:42 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Μοντερόσο του Μπέργκαμο τελέστηκε σήμερα το πρωί η κηδεία του Πιερμάριο Μοροζίνι που το Μεγάλο Σάββατο κατέρρευσε από καρδιακή ανακοπή την ώρα του αγώνα της Λιβόρνο με την Πεσκάρα.
Η σύντροφος του 25χρονου ποδοσφαιριστή, η οικογένεια, οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι αλλά και ο απλός κόσμος έσπευσαν να συνοδεύσουν τον Μοροζίνι στην τελευταία του κατοικία. Εντός του ναού βρίσκονταν 600 άτομα αλλά έξω από αυτόν τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι παρακολουθούσαν την τελετή από τρεις γιγαντοοθόνες με τα τηλεοπτικά δίκτυα της Ιταλίας να καλύπτουν ζωντανά την τελετή.
Το φέρετρο του Μοροζίνι ήταν σκεπασμένο με σημαίες, κασκόλ, πανό και φανέλες των ομάδων στις οποίες είχε αγωνιστεί. Παρόντες στην κηδεία ήταν τόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, όσο και ο πρόεδρος της ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπάτε. Το τελευταίο αντίο στον Μοροζίνι είπαν επίσης ο προπονητής των Ελπίδων της Ιταλίας Τσίρο Φεράρα, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ Ερνέστο Παολίλο, ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν Αριέντο Μπράιντα, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους Μπέπε Μαρότα και ο προπονητής της Πάρμα Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα