«Είπα απλά ότι... έχω ακούσει για ΑΕΚ»

18:45 25/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο ουγγρικός Τύπος αποκάλυψε ότι έπειτα από τις δηλώσεις του ατζέντη του Μπάλας Μέγερι, στις οποίες έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ο Ούγγρος τερματοφύλακας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τώρα, με νέες δηλώσεις του, ο μάνατζερ του Μέγερι υποστήριξε ότι... παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του: «Κοιτάξτε. Διαβάζω συνέχεια και τον ελληνικό και τον ουγγρικό Τύπο. Υπήρξε μία παρανόηση και από τις δύο πλευρές και θεωρώ πως έγινε και λάθος στην μετάφραση

στα ελληνικά media. Δεν μίλησα ποτέ για ενδιαφέρον της ΑΕΚ ούτε για αντιπαλότητες. Είπα απλά ότι έχω ακούσει για την ΑΕΚ. Τίποτα περισσότερο. Δεν έχουμε καμία προσφορά από την ΑΕΚ και ούτε κουβέντα», δήλωσε ο Γιάνος Χρούτκα στο Gazzetta.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι μετά τα όσα έγιναν, ξεκίνησαν εκ νέου οι συζητήσεις του πελάτη του με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ναι ισχύει πως συζητάμε ξανά με τον Ολυμπιακό για τον Μπάλας. Υπήρξε και συνάντησή του με τον κ. Μαρινάκη για να μιλήσουν. Είχαμε και μία κουβέντα με τον Μπάλας πάνω σε αυτό, όμως προς το παρόν δεν έχουμε κάτι το οριστικό. Περιμένουμε τον Ολυμπιακό. Εφόσον ο Μπάλας βρει τον δρόμο του και τους στόχους που θέλει, θα μείνει στην ομάδα, όμως αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να σας το πω υπεύθυνα αυτήν την στιγμή. Θα δούμε», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα