«Είναι σοβαρές συζητήσεις»

23:35 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Σταύρος Αδαμίδης έφτασε στην Αθήνα σήμερα (έλειπε τρεις μέρες στο εξωτερικό), αλλά ακόμα δεν θέλει να διαρρεύσει τίποτα αναφορικά με το μέρος που ταξίδεψε αλλά και τι ειπώθηκε στις συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Αυτές οι συζητήσεις, σύμφωνα με ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι σοβαρές και συνεχίζονται. Ισως αμφότερες οι πλευρές δεν επιθυμούν να βγει κάτι στην δημοσιότητα την δεδομένη στιγμή, επειδή όντως είναι

σοβαρές οι συζητήσεις (κάτι θετικό για… αρχή).

Αυτό όμως θα κριθεί από το αποτέλεσμα τους, αν και ούτε για αυτό μπορούμε να είμαστε σίγουροι τελικά. Από την ΑΕΚ λένε επίσης, ότι ο Αδαμίδης είχε επαφές με δύο ενδιαφερόμενους επενδυτικές εταιρίες και αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι από την Ευρώπη, ενώ το μεσημέρι ο «NovasportFM» αποκάλυψε ότι η μία εταιρία είναι από την Σαουδική Αραβία.

Μάλιστα, τονίζεται από τις ίδιες «πηγές» ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα μιλήσει με λεπτομέρειες, μόνο όταν προχωρήσουν αρκετά οι συζητήσεις και έχει να πει συγκεκριμένα πράγματα στον κόσμο. Όλα αυτά μια εβδομάδα πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση (θα γίνει την Παρασκευή 02/12), η οποία θα διεξαχθεί παρουσία του μεγαλομετόχου Νίκου Νοτιά. Αυτού που απέμεινε μετά την «έξοδο» του Πέτρου Παππά, έπειτα από το… σκριν των Supporters.

Keywords
Τυχαία Θέματα