Είναι ΑΕΚ, δεν φοβάται τίποτα

00:10 19/2/2015 - Πηγή: AEK365

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό, μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης, με στόχο τη μεγάλη έκπληξη.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά την ήττα τους στην Κηφισιά την 2η αγωνιστική, μετρούν 14 σερί νίκες, ενώ κρατούν «απόρθητο» το ΣΕΦ με 8 νίκες για το ελληνικό πρωτάθλημα και

ισάριθμες για την Ευρωλίγκα. Η ισχύς τους είναι αδιαμφισβήτητη. Παράλληλα, έχουν αγωνιστικό ρυθμό, κίνητρο (την πρωτιά), δείχνουν να αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ με τη δέουσα σοβαρότητα, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, εκτός των γνωστών (Αγραβάνης, Παπαπέτρου).

Στην αντίπερα όχθη, η Βασίλισσα, προερχόμενη από την ήττα από τον Παναθηναϊκό, καλείται να μείνει συγκεντρωμένη για 40 λεπτά, προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν. Μπορεί να μην έχει το «βάθος» και την ομοιογένεια του αντιπάλου της, ωστόσο διαθέτει παίκτες τεράστιας κλάσης, που θέλουν επιστρέψουν σε top επίπεδο. «Ερωτηματικό» αποτελεί η κατάσταση του Ντούσαν Σάκοτα για τη συμμετοχή του οποίου θα αποφασίσει ο Ντράγκαν Σάκοτα την τελευταία στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα