«Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά το πιστεύουμε»

20:58 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στις 08.00 έφτασε στο Βραχάτι η αποστολή του Παμβοχαϊκού, αλλά παρά την στεναχώρια από την ήττα στο τάι μπρέικ κόντρα στον Ηρακλή και την κούραση του ταξιδιού οι... γαλάτες του Νίκου Ζαλμά το απόγευμα βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο για προπόνηση.
«Υπάρχει κούραση, αλλά το κίνητρο του να ταξιδέψουμε ξανά στη Θεσσαλονίκη μας κάνει να την ξεχνάμε. Κι όπως έλεγε μια ψυχή ‘υπάρχει γλυκιά κούραση' σε όλους μας», είπε με χαμόγελο ο

Χρήστος Δημητρακόπουλος κάνοντας ένα γρήγορο φλας μπακ στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό: «Φάνηκε ότι είμαστε δύο ισορροπημένες ομάδες, που είμαστε κοντά αγωνιστικά. Απλά εμείς δεν καταφέραμε να κρατηθούμε κοντά στο σκορ στο τάι μπρέικ και χάσαμε. Αν μέχρι τον 8ο πόντο είχαμε κρατήσει επαφή με το σκορ, πιστεύω θα αγχώναμε περισσότερο τον αντίπαλο μας και ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική».
Οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν από χθες την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον έμπειρο άσο να παραδέχεται ότι μετά το πρώτο ματς: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά όχι απογοητευμένοι και πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε μας έκανε να πιστεύουμε ακόμη περισσότερο ότι μπορούμε. Νιώθω ότι έχουμε την ψυχολογία πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, χωρίς τη φανέλα και την εμπειρία του Ηρακλή κι όπως έχω πει είναι άλλο πράγμα να διεκδικείς τίτλους κι άλλο να τους κατακτάς. Ωστόσο η επαφή και η τριβή με τους ημιτελικούς, μόνο κέρδη προσφέρει στον Παμβοχαϊκό».
Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στο δεύτερο ματς, ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού τόνισε: «Θεωρώ ότι και στο πρώτο ματς, δεδομένης και την κρισιμότητας του αγώνα ήμασταν καλοί. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα του Ηρακλή, που έχει μια σταθερά καλή υποδοχή και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, οπότε θα πρέπει να τους περιορίσουμε. Από κει και πέρα, σίγουρα θα παίξει ρόλο η τακτική των δύο προπονητών, αλλά από ένα σημείο αυτό που μετράει είναι η διάθεση των αθλητών».

Keywords
Τυχαία Θέματα