«Είμαστε σε καλή κατάσταση»

19:51 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στάθηκε στην αστοχία ορισμένων παικτών του στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα θα πρέπει να μάθει και να καταλάβει μέσα από τα λάθη της.

«Οι παίκτες μου ενώ είναι σε καλή κατάσταση, ήταν άδειοι ψυχολογικά μετά τον τελικό. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία με την Σιένα. Αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία και θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ που έχουμε μια επιπλέον μέρα».

Για την αναμέτρηση τόνισε. «Εν όψει των πλέι-οφ με την

Σιένα, πιστεύω ότι αυτό το ματς θα μας βοηθήσει. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά και θα καταλάβουμε καλύτερα τα λάθη μας. Πάντα συμβαίνει αυτό μετά από παιχνίδια με μεγάλη ένταση. Ο Χάινς είχε 1/8 σουτ και ούτε καρφώματα δεν μπορούσε να κάνει, ενώ ο Σπανούλης είχε 3/11 σουτ. Μόνο ο Λο που δεν έπαιξε και δεν είναι σουτέρ είχε 4/4. Βλέπετε πόσο σημαντική είναι η ψυχολογία».

Για τα παράπονα του για την ώρα έναρξης του αγώνα. «Βέβαια η ώρα του αγώνα δεν μας βοήθησε καθόλου. Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν σε τέτοιες ώρες τους αγώνες. Το γήπεδο ήταν άδειο και οι άνθρωποι τέτοια ώρα δουλεύουν. Πουθενά σε όλο τον κόσμο δεν γίνεται παιχνίδι στις 4 το απόγευμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα