«Είμαστε προσγειωμένοι»

19:51 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Θανάσης Μουλόπουλος τόνισε πως στον Λεβαδειακό δεν πετάνε στα σύννεφα και παραμένουν προσγειωμένοι, παρά την καλή πορεία της ομάδας και την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα.

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την έως τώρα πορεία του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα, αλλά και του «Άγιαξ», την καλή αμυντική λειτουργία των Βοιωτών, τους στόχους τους, καθώς και το φετινό πρωτάθλημα μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα των Ιωαννίνων passports.gr ο Θανάσης Μουλόπουλος.

Ο αμυντικός του συλλόγου της Λιβαδειάς τόνισε πως παρά την πέμπτη θέση και την εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα άπαντες μένουν προσγειωμένοι

και δεν πετάνε στα σύννεφα, ώστε να δουλέψουν σκληρά μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΣ: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ. Εμείς βέβαια από την πλευρά μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και αν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση μπορούμε να πάρουμε την νίκη για να συνεχίσουμε το σερί μας. Ειδικά και μέσα στην έδρα μας έχουμε δείξει ότι είμαστε πολύ δυνατοί και δύσκολα δεχόμαστε γκολ. Πάντως είναι ένα ματς που κρύβει πολλές παγίδες και έχει πολλές ιδιαιτερότητες».

Για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα των Ιωαννίνων την φετινή χρονιά: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον ΠΑΣ. Ο κ. Χριστόπουλος γνωρίζει την ομάδα, αφού προσέφερε τις υπηρεσίες του και από άλλο πόστο. Έχουν ένα πολύ καλό σύνολο και η φετινή πορεία του συλλόγου είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Ο καθένας που αγωνίζεται στον ΠΑΣ βάζει την ομάδα πάνω από το εγώ του και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πού οφείλεται η καλή αμυντική λειτουργία που επιδεικνύει ο Λεβαδειακός φέτος: «Τα πάντα ξεκινούν από την επίθεση. Ο καθένας δεν παίζει για τον εαυτό του, αλλά για την ομάδα. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και τρέχουμε για το καλό του Λεβαδειακού. Η καλή αμυντική λειτουργία που έχουμε είναι υπόθεση όλων μας και της σωστής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις με τον κ. Παράσχο να δίνει μεγάλο βάρος στο θέμα της άμυνας».

Για την φετινή εκπληκτική πορεία του Λεβαδειακού και για το που φτάνει το ταβάνι της ομάδας: «Η φετινή πορεία που κάνουμε είναι ακόλουθη της περσινής. Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα και όλοι μας είμαστε μια οικογένεια. Σε αυτό βοηθάει και η πόλη της Λιβαδειάς, η οποία είναι μια μικρή επαρχιακή πόλη και ο κόσμος μας συμπαραστέκεται αρκετά.

Εμείς μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, ωστόσο στην πορεία καταφέραμε και γυρίσαμε την κατάσταση. Στο ξεκίνημα ενώ πραγματοποιούσαμε καλές εμφανίσεις, μας έλειπε το γκολ, κάτι που μας στοίχησε σε πολλά παιχνίδια. Ωστόσο καταφέραμε μέσα από σκληρή δουλειά να ξεπεράσουμε την επιθετική δυστοκία και από εκεί και πέρα όλα λύθηκαν και απλοποιήθηκαν. Οι νίκες εντός και εκτός έδρας άρχισαν να έρχονται και είμαστε δίκαια σε αυτή την θέση.

Ο φετινός μας στόχος είναι να φτάσουμε στο Κύπελλο όσο πιο μακριά γίνεται και στο πρωτάθλημα δεν θέλω να μιλήσω για Ευρώπη, ωστόσο θετικό για εμάς θα είναι να τερματίσουμε στην ακριβώς πιο πάνω θέση που τερματίσαμε πέρυσι. Είμαστε προσγειωμένοι και δεν πετάμε στα σύννεφα. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους την σκληρή δουλειά».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και τις ειδικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τη μη αδειοδότηση αρκετών ομάδων: «Το φετινό πρωτάθλημα έχει δύο όψεις. Μειώθηκε η ποιότητα κάποιων ομάδων που δεν πήραν αδειοδότηση, ωστόσο δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους κάτι που είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος και με τις εμπειρίες που θα αποκτήσουν πολλοί από αυτούς, του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο ποιοτικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα