«Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

19:03 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η πλέον έμπειρη παίκτρια των Πειραιωτών, Σταυρούλα Αντωνάκου.

«Αύριο παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο», είπε αρχικά η Ελληνίδα παίκτρια λέγοντας στη συνέχεια «Το παιχνίδι αυτό ίσως να είναι το τελευταίο για την φετινή χρονιά. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έχει ένα σαφέστατο προβάδισμα, αλλά εμείς δεν έχουμε σκοπό να το παρατήσουμε».

Όσον αφορά τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα της,

τόνισε «Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε κάποια αστεία τέρματα. Αν το κάνουμε, θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν όχι, δεν έχουμε καμία τύχη. Επίσης, πρέπει να προσέξουμε την διακύμανση στην απόδοσή μας ανά διαστήματα, όπως κάναμε χθες στον Πειραιά. Αν και μείναμε κοντά στο σκορ στο 6-5 του ΝΟΒ, μετά δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε, μένοντας πίσω, και ουσιαστικά χάνοντας το παιχνίδι νωρίς».

Τέλος, η πρώην παίκτρια της Εθνικής, αναφέρθηκε στην νέα ομάδα του Ολυμπιακού, και το ενδεχόμενο 3-0 από την πλευρά του ΝΟΒ στην σειρά των τελικών. «Είμαστε μια νέα ομάδα και δοκιμάζουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Όμως δεν θα παίξουμε χωρίς άγχος αύριο, γιατί θέλουμε τη νίκη. Προσωπικά, θα δώσω ότι περισσότερο μπορώ, γιατί ακόμη και αν χαθεί το πρωτάθλημα, δεν θα ήθελα να το χάσουμε έτσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα