«Είμαστε κακομαθημένοι»

23:09 12/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής Θανάσης Γιαπλές μίλησε για την πρεμιέρα της ομάδας του στο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ: «Ύστερα από μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια κατά τη διάρκεια όλης της προετοιμασίας, με πάρα πολλά φιλικά, ήρθε η ώρα για τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ξεκινώντας με μια πάρα πολύ καλή και δύσκολα αντιμετωπίσιμη ομάδα, τον Ίκαρο

Χαλκίδας. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί στη διοργάνωση. Δεν υφίσταται κανένα άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Η πρεμιέρα κρύβει παγίδες, παρ' όλα αυτά εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Παράλληλα με το στόχο της νίκης, σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε και το θέαμα, καθώς είναι φιλοσοφία της ομάδας τα τελευταία χρόνια».

Για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του: «Βεβαίως υπάρχει και ο παράγοντας ετοιμότητας, αφού είμαστε στην αρχή της σεζόν. Κανείς, θεωρώ, δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια, όμως, η βελτίωση θα έρθει».

Για τους φιλάθλους του Ρεθύμνου: «Για ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο μας μπορώ να πω ότι είμαστε «κακομαθημένοι» όλον αυτό τον καιρό, καθώς ο κόσμος είναι αυτός που γεμίζει σε κάθε αγώνα το γήπεδο και μας δίνει την ώθηση και τη δύναμη για να τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα