«Είμαι απο τους πιο επιτυχημένους προέδρους στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

15:10 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα κάθε φορά που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επισκέπτεται τους παίκτες στο προπονητικό κέντρο, η Μίλαν κερδίζει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να υποστηρίζει πως σημαντικό ρόλο παίζει η εμπειρία του χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προέδρους στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Σε δηλώσεις του στο "Sky Sports", ο ιδιοκτήτης της Μίλαν τόνισε: "Πώς γίνεται να νικάμε όταν πηγαίνω στο Μιλανέλο; Φαίνεται πως η παρουσία μου είναι κομβική. Επιπλέον, βοηθάει η εμπειρία μου ως ένας εκ των πιο επιτυχημένων προέδρων στην ιστορία του ποδοσφαίρου".
Ο αμυντικός

μέσος Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ τραυματίστηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τον Μπερλουσκόνι να δηλώνει για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης τον Ιανουάριο: "Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο πρέπει να ενεργήσουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. Θα δούμε τι θα συμβεί. Είχαμε ακόμα έναν φρικτό τραυματισμό. Ο Ντε Γιόνγκ θα είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και αυτό είναι κρίμα. Θα δούμε αν θα κάνω ένα δώρο στους οπαδούς στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου".

Keywords
Τυχαία Θέματα