Είχαν επισκέψεις στην Παιανία

14:07 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η νέα κακή εμφάνιση στην Λιβαδειά κόντρα στον Ατρόμητο εξόργισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και έτσι μια αντιπροσωπεία της Θύρας 13 επισκέφτηκε σήμερα τους παίκτες στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να τους μεταφέρει την δυσαρέσκεια του κόσμου της ομάδας.

Περίπου 30

άτομα απευθυνόμενα προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είπαν: "Δεν ήρθαμε εδώ για να σας απειλήσουμε, ούτε για να σας τρομάξουμε. Ήρθαμε εδώ για να σας πούμε να ματώνετε την φανέλα του Παναθηναϊκού και να τα δίνετε όλα στο γήπεδο για την ομάδα. Επειδή η ομάδα δεν πήγε στο πρωτοδικείο και δεν διαλύθηκε δεν σημαίνει πως έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις σας. Από εδώ και πέρα θέλουμε να δούμε να παίζετε για την φανέλα και είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε πολύ καλύτερα από αυτά που έχετε δείξει ως τώρα. Δεν είναι εικόνα αυτή, αλλάξτε την".
Απευθυνόμενοι στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, είπαν στον προπονητή του Παναθηναϊκού: "Μην ακούς τίποτα, σε στηρίζουμε. Κάνε την δουλειά σου και να ξέρεις πως εμείς είμαστε δίπλα σου". Η απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού: "Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και την κακή εικόνα που έχουμε. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να είστε χαρούμενοι. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του'.
Αργότερα οι Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδης δεσμεύτηκαν, εκ μέρους των παικτών, πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο και να παρουσιάσει την εικόνα που πρέπει. Όσο για την δήλωση του Ζέκα μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να δηλώνει πως η ομάδα έδωσε απαντήσεις ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε στην αντιπροσωπεία της Θύρας 13 πως "δεν τα είπα ακριβώς έτσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα